SD Gundam 激鬥同盟就黎出冇人講?

1001 回覆
18 Like 186 Dislike
試玩完感覺上唔差
但係有d地方希望正式版會改善,鎖定角度有d怪怪地,有時好漂有時會卡視角
同埋操作上唔太順手,可能要改下制位會舒服d

有得自己入歌
咁可以買普通版
我都認同個lock怪怪地 成日幫我轉lock 如果去到後期打啲野再難打啲既可能好麻煩

Btw我有自己改過啲制
CHING 邊度可以試玩?

我見YOUTUBE 好似GUNDAM DX/ GUNDAM SEED?

係5係都係捉STEP 射同打人?

THX
比想像中好玩
ps, Xbox, switch 都有試玩

玩法唔係捉step同落地,基本上比較似以前battle 系列,不過可以用唔同武器連擊
觀望下先,又唔係無game玩(xenoblade3)
你打SEED打CPU要捉乜野STEP?
PSP battle系列都幾好玩 (同系統既Macross就超進化左,太高速)
去到Battle Universe就係
之後記得仲有一隻好似叫Assault Survive?
即刻垃圾哂
睇嚟真係冇wing 4子
PS2隻gundam climax uc都ok
控制又易
Ew版dlc 等你課
機會微/有排等
直覺話我知有好多機排得前過佢
嚟緊仲出水星魔女,唔知會唔會聯動

利申有齊5子實會課
睇你有冇fd 陪你玩 有就照跟就得
想同街場玩最好都係買ps/switch版
Pc冇人玩嘅 好似隻mhrsb 咁
半個月到街場靜到
如果真係打算長玩 ps開日帳同架仔玩最穩陣
當年gundam breaker 香港一個月都冇已經冇人玩
要刷裝最後要同fd 刷/街場搵架仔
教我
雞妹好小氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞