[PS4] Battlefield 1 討論區

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
有冇巴打知點解勳章有d達成咗但都係冇進度嘅?

勁!不過我堅唔識用,見到兩條友已經差不多死梗

慢慢練啦
預到一槍死距離 + 敵人睇唔到你
隨時殺一堆
中距離鬥狙贏晒

放棄,有時間練飛機好d

M1903做camp狗囉
仲未破到個最遠爆頭紀錄

勳章每星期更新一次
load緊果陣有得揀/入左game可以按option跟住揀
要由第一個條件做完先開第二個條件
順序做晒就解鎖勳章

勳章每星期更新一次
load緊果陣有得揀/入左game可以按option跟住揀
要由第一個條件做完先開第二個條件
順序做晒就解鎖勳章

唔該
想問點先轉到game入面個頭像?
我係ea個acc到轉左但係game入面仲係default既灰色笑臉
有冇人知用有鏡的狙個陣點樣係zoom緊個陣唔用鏡
之前睇片見到條友支狙明明有鏡但係zoom個陣可以好似冇鏡咁zoom
之前睇片見到條友支狙明明有鏡但係zoom個陣可以好似冇鏡咁zoom

應該係人地卧底咗 其實冇Zoom到
死到唔想玩, 一出又死, bf4果陣k/d都有1.8
依家得0.6
死到唔想玩, 一出又死, bf4果陣k/d都有1.8
依家得0.6

拉人組隊打囉

https://www.youtube.com/shared?ci=Gq4NNUnj-P4
2分10個兩下
定係PC先可以咁?

https://www.youtube.com/shared?ci=Gq4NNUnj-P4
2分10個兩下
定係PC先可以咁?

狙佬Gewehr 98
睇下步兵版枝槍係咪咁

利申 未用過
特價買咗
新手留名
特價買咗
新手留名

醫療兵,瘋狂救人
醫療兵,瘋狂救人

睇完Hacksaw Ridge
而家救人好撚有使命感
醫療兵,瘋狂救人

而家救人好撚有使命感

最弊d仆街藍色隊友一死就長按X重新部署
衝到埋去個骷髏頭閃到無咗
醫療兵,瘋狂救人

而家救人好撚有使命感

最弊d仆街藍色隊友一死就長按X重新部署
衝到埋去個骷髏頭閃到無咗

鬥快! 你睇你個X快定我支針快
屌你老味想死得咁易?
仆街佢個臭街 玩左幾日發現好撚多外掛囉
全撚部支那狗黎 副死人圖一係就支那旗
咩I fight for China... 睇到想嘔

點樣外掛法?

PC版正常 支那狗玩咩GAME都開外掛咁濟

點樣外掛法?

100% headshot 快到冇影個隻
見過有個 113/15 企係個塔到一夫當關

遲d香港有ser
望就望d支那狗繼續連日本ser
又連唔到Ea server
有冇巴打識玩戰機知點先可以轉快d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞