[PS4] Battlefield 1 討論區

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
仲有冇巴打一齊玩?
留個id 一齊打

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ZvL8ccOAfyKEZTFL9EOKnBZx0PdajQyuLQvUggTE54k/edit?usp=sharing
前幾頁整左個list但冇乜人加名

Add左我既巴打如果見我打緊隨便add我入party一齊打
推一推
陣間會玩一陣,今晚都應該會張on
btw, 我而家淨係玩行動模式 Conquest都好耐冇打過
推一推
陣間會玩一陣,今晚都應該會on
btw, 我而家淨係玩行動模式 Conquest都好耐冇打過
新手覺得好難睇到對面敵人
新手覺得好難睇到對面敵人

d 可疑位就撳r1 spot左先
冇人玩
有玩 愛支援兵
今晚去買
冇人玩

唔好咁啦巴打
侵唔侵PS4新手
侵唔侵PS4新手

hi
侵唔侵PS4新手

hi

hi,本身同啲friend一齊買嚟玩,但佢地個個都三分鐘熱度,得返我一個keep住仲玩
有無巴打有過千 每分鐘得分?
點樣指揮啲隊友去攻同一個點?

接近純步兵,不過得五成勝率好難再上

接近純步兵,不過得五成勝率好難再上

勁,我都完全唔揸載具 得 七百五 左右 ,升唔到上去喇.....
技巧值

樓上巴打九百幾分有咩心得

pc版
上面啲巴打好癲

“其實唔難” cap 點,用咩職就做咩野

玩conquest 多,通常打一兩場就收工/轉server,一autobalance 就奶野,步兵幾勁都carry 唔到成隊

行動模式太密集好難走位,時間又長好易拉低spm

不過唔明佢spm點計,完場show出黎頂多咪300至500

玩conquest 多,通常打一兩場就收工/轉server,一autobalance 就奶野,步兵幾勁都carry 唔到成隊

巴打好勁,我狂派子彈都係得八百幾

過千輕鬆

過千輕鬆

巴打咩rank

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞