[PS4] Battlefield 1 討論區

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
Pc撚準備買多隻ps4玩黎sm自己
你哋開唔開咪玩㗎?
有冇巴打一齊玩? PSN:RICE1874
啲FD水我買左之後得我自己玩

今晚放工add你

今晚add

加埋我MuthaFuka603

今晚11:30至12點左右開機 會打幾鋪行動模式
你哋開唔開咪玩㗎?

Added
而家打
開始玩左幾日 NYC jj 得星期六日可以同香港玩
有冇人可以加我一齊
TimNG1993
有人加埋我一齊玩?
Psn:ArLung2340
行動mode銅牆鐵壁個兩個堡壘點其實有冇改到?

想知人地鎖左門點入去個大炮

銅牆鐵壁第三個sector 既B點改左要企地面先capture到,第四個sector仲未改 可以係堡壘入面capture

門可以用炸藥or反坦克砲炸開

Thanks! 原來改左一個未改一個
唔怪得好似一時可以入去一時唔得
親手

Add me:F-15E_2017
入親亞洲伺服器都係日本仔,有無香港開嘅伺服
玩狙開唔到槍,help
玩狙開唔到槍,help

help
放game ps4 250蚊
Ps 4 28 lv
淨係識用坦克 先殺到人
其他時間都係比人sm 多
玩狙開唔到槍,help

help

r2 制下面粒膠蝕咗,換手制或淘零件換,有一個好簡單嘅方法可以頂住一陣先,就係張r1 嗰粒膠 r2 掉轉就 OK 我就係咁,我淘咗零件換但係淘嘅係垃圾質素垃圾用唔到。
我知你會懷疑,因為其他game 你係會用到r2,又或者 BF1 裏面用其他槍(特別係連射嘅武器)可以正常發射,試下 支 A-10 shotgun 應該都係好難開到槍。
外國好多人向 ea 反應咗,甚至係 Xbox 都係一樣,啲 ea 員工答係用家手制問題,我最初都懷疑,你拆嚟睇下就會明白,應該嚿透明膠係蝕咗繼開咗少少。
玩狙開唔到槍,help

help

r2 制下面粒膠蝕咗,換手制或淘零件換,有一個好簡單嘅方法可以頂住一陣先,就係張r1 嗰粒膠 r2 掉轉就 OK 我就係咁,我淘咗零件換但係淘嘅係垃圾質素垃圾用唔到。
我知你會懷疑,因為其他game 你係會用到r2,又或者 BF1 裏面用其他槍(特別係連射嘅武器)可以正常發射,試下 支 A-10 shotgun 應該都係好難開到槍。
外國好多人向 ea 反應咗,甚至係 Xbox 都係一樣,啲 ea 員工答係用家手制問題,我最初都懷疑,你拆嚟睇下就會明白,應該嚿透明膠係蝕咗繼開咗少少。

打錯咗
係張L2 粒膠同 R2 換
啱啱買左留個靚名之前有玩beta
係咪已經無晒人玩
係咪已經無晒人玩

小左好多好似
利申仲有玩
有冇巴打一齊玩
有冇巴打一齊玩

預埋我
利申 新手 仲down緊多人模式
TURN-A_cys105
有咪
打左30lv終於搵返以前bf4既感覺
有無得快速轉頭
新手留名
Added all bro who have left psn
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞