[PS4] Battlefield 1 討論區

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
我依期最常玩炮擊戰

昇左架逼擊炮車套裝

一架車就可以檔住人海戰術

一野射4粒炸彈,再一粒煙幕,一粒毒氣
最正距離遠,上彈快,又可以曲射。
依家 ps4 版仲多唔多人玩 ? Server ping 值高唔高 ? 本身有 pc 版,入左部 pro 又屎忽痕想問買隻 ps4 版
想問下如果收二手冇code 連唔連到線上網打
依家 ps4 版仲多唔多人玩 ? Server ping 值高唔高 ? 本身有 pc 版,入左部 pro 又屎忽痕想問買隻 ps4 版

Ps4最多人玩

PS4係最多人玩既平台
D 圖章copy 唔到

會出error 既?

有冇人成功
Berserkfuhrer06
揾人add我啦
好想同大家一齊玩

Kd 0.93

想問下

新手醫療兵 邊支槍好用d ?

1916神射手版,26飛子彈果支,鏡頭倍數較最低,好多高手都係玩呢支,初時會覺得難用,但用熟左會發現支槍勁到癲

Thank

蒙德拉特 瞄準鏡後底力低d

呢支唔錯 有無咩心得
https://t.me/joinchat/AAAAAD_NzT8Z5usE-nsGvA
新入group link可以入呢個
支援兵邊枝好用
支援兵邊枝好用

用開bar
我多數四圍游走
支援兵邊枝好用

用開bar
我多數四圍游走

次次用bar 見到一堆人都會好後悔,打一兩隻就要reload
支援兵邊枝好用

用開bar
我多數四圍游走

次次用bar 見到一堆人都會好後悔,打一兩隻就要reload

掉frag啦
支野update完勁好多,好定
有冇巴絲願意同超級新手玩... 買左game無耐
Add我psn: puiyyubb
Sorry岩岩先見到group 自膠
岩岩開始玩,點升得快
岩岩開始玩,點升得快

你係指升lv定升兵種?

點做到....

載具
新人報到 岩岩減價時入左
無聊整左個臂章, 好荏整, 整到好核突

想問大家偵察兵用咩槍多?點可以UPGRADE 支槍?
無聊整左個臂章, 好荏整, 整到好核突

想問大家偵察兵用咩槍多?點可以UPGRADE 支槍?

M1903狙擊手版本
偵察兵升到3LV
推 無人玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞