[PS4] Battlefield 1 討論區

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
有冇巴打開party一齊打?

add psn waterrlee 註明自己係巴打就得了

Added

Added

加左 Jhin chan

Added

加左 Jhin chan

巴打個場爆左人
想問下咩版會多人玩d 之前玩ps平台 中期開始dlc圖0人流 同埋xbox係咪可以64vs64人 姐係總人數多過ps?
留名
想問下咩版會多人玩d 之前玩ps平台 中期開始dlc圖0人流 同埋xbox係咪可以64vs64人 姐係總人數多過ps?

Pc都冇64vs64
差盒有咩理由做到
留名
醫護個把Cei-Rigotti
係唔係可以轉做連射?
點樣轉架
用唔慣單發

係,pc按v
keyboard mouse 幾錢,同邊到有得買

有平有貴
我買二手六百五 hori tac
有d 成千蚊xim4
PS4
PS4

巴打們add我psn一齊玩
manson0186
PS4

巴打們add我psn一齊玩
manson0186

我都留定psn先不過今晚冇時間開機住
melodeath_hkg
有外掛既 獲獲比人手槍爆頭

ps4 xboxone 應該冇wo
PC有冇方法降ping?

lan 線直入電腦
keyboard mouse 幾錢,同邊到有得買

有平有貴
我買二手六百五 hori tac
有d 成千蚊xim4

xim4 有曬每隻game setting 用手機轉game profile就得,比多啲錢就係為呢啲
打完1場load 幾個字係咩玩法??
打完1場load 幾個字係咩玩法??

次次leave game都搞好耐

唔好完場時leave
等佢load好左新場先禁中離會快d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞