[PS4] Battlefield 1 討論區

1001 回覆
10 Like 0 Dislike

Agger
我初頭玩用突擊兵係咁死
之後轉用medic一中幾槍就縮後補補血先

正面完全唔知點瞄人
google完 見到人就唔跑 邊行邊射都係10次死9次
次次都係對面射中我
近距離其實需唔需要l2?

少打console fps ? bf最好企定黎射
習慣用r1 tag左先,有個mark會易射d
超近距離都係hip fire搏,轉手槍有時仲有效

對上一隻經已係bf1942
我玩scout近距離係用手槍 但都係唔夠人快
近距離應該都用r1?因為我見r1有硬直近距離完全無用過
巴打係企定定射?我見網上教係邊行邊射會好d?

medic 同scout 打中長距離用單發會盡量企定
smg lmg我多數用黎打近,可以邊行邊射鬥彈多

medic打中近好啦
枝枝槍打遠都飄到仆街
點樣可以auto aim
想問下ps4點樣較個描準個敏感度
唔知邊個item先係
我都想知點樣auto aim...
Auto aim本身已經有
甩左auto咪鬆L2再禁過
唔知邊個item先係

醫療連射果把1907SL好勁,3槍一定死
再加毒氣彈同狂醫療箱
次次用呢把起碼2kd 以上同頭三名
唔知邊個item先係

選項度較
留名
Bf撚表示ps4版bf4 hardline bf1都有玩
留名
Bf撚表示ps4版bf4 hardline bf1都有玩

hardline bf1
日服psn玩行版bf1,如果想買通行証係咪要港服買?買完可唔可以繼續用日服玩?
屌,龜縮係後場狙都算
輸都算
但人地成架坦克沖埋黎,防都仲要用狙 打到燥底
玩開衝鋒sniper 走到最前線
玩開衝鋒sniper 走到最前線

巴打PSN?
Hi bro, 新手上路
好抵屌 仲平過落店買

但有冇人知 同tf分開買點解平過一齊買
Auto aim 同tag 人 pic 應該㩒咩制
Auto aim 同tag 人 pic 應該㩒咩制

Pc
推一推
今晚有冇人打?
我應該玩住BF1倒數
想問下點樣可以解鎖 佢話軍階唔夠
推一推
今晚有冇人打?
我應該玩住BF1倒數

今晚睇波
想問下點樣可以解鎖 佢話軍階唔夠

唔同兵種會有唔同兵種既軍階
你如果keep住用medic會升medic
仲有冇巴打一齊玩?
留個id 一齊打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞