[PS4] Battlefield 1 討論區

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
好耐冇玩
近排開返上黎問一問
依家用緊免費體驗高級版
但啲lv係咪要比錢買先可以解鎖到?

真係要再比錢買佢個高級通行證
先可以再升lv上去?
EA都幾撚狗

no... 你誤會了
你哋覺得啲技能有冇用 要解好曬時間

有d 好有用
唔比人用信號彈 揾到
已經係屈機

已經解鎖了
依家先買 玩唔玩得過
但係自己就未試過用手制玩fps
依家先買 玩唔玩得過

而家買好抵...
依家先買 玩唔玩得過

跟大隊行就冇事
依家先買 玩唔玩得過

死返千幾二千次 你就識玩㗎啦
依家先買 玩唔玩得過

死返千幾二千次 你就識玩㗎啦

agger
而家先買會唔會太遲
而家先買會唔會太遲

唔會 仲有好多人玩 不過係征服模式
其實個隊伍平衝係點
一開始就打小10個點打
有無人用支援兵既迫擊炮?好似幾好用

一開始好鍾意用
之後發覺帶彈藥包+箱係咁幫人補彈同掉手榴彈仲實際
更新唔到1.14個update , 有無人知點解?部機夠位wifi都無問題

一時時啦 係森林就好用 係宴廳就廢廢地
香港已經無咩老屎忽玩了
新手JJ
想問下要最接近PC既feel 係咪得phantom s, hori都係垃圾?

做唔到真男人用joystick
香港已經無咩老屎忽玩了

老子今天要打死你
新手JJ
想問下要最接近PC既feel 係咪得phantom s, hori都係垃圾?

真男人用pc
新手JJ

真男人用pc

沒錢砌機
點解人地d飛機有d係4座位
點解人地d飛機有d係4座位

重型轟炸機
新手JJ

真男人用pc

沒錢砌機

最接近PC係用XIM4至真
其他我諗都可能得嘅 但要逐樣SET番晒(唔好諗住禁幾個制就搞掂 每隻GAME條CURVE都唔同)
所以先會話XIM4先最接近 有人同你SET好晒你DOWNLOAD同SET番SEN同制就得
至於HORI就所有出嘅K&M死都唔好買
原因係CONSOLE GAME嘅MOUSE SETTING佢根本做唔到咁仔細
上面講過一樣剩係條CURVE佢已經冇得SET
所以與其買HORI不如你用番手制算
練用手掣啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞