[PS4] Battlefield 1 討論區

1001 回覆
10 Like 0 Dislike

你玩咩兵先?好多新手自以爲狙神場場玩狙,最後死多過殺

今代狙已經係咁多代至易玩

Btw,真係完全新手就玩medic同sup,掉個箱係地下係咁加分好有存在感

PS3 玩過bf3 明點玩先高分,問題就係殺唔到人

今代一上手,同bf3/4個d手感係唔同
玩多小小就慣

差唔多9成9時間都係打行動模式
唔知各巴打有冇興趣,

賣venom x PS4 mouse 有自家既mouse set
比較hori 果隻你可以用自己gaming mouse
有software支援微調 每隻game

賣$600

爸打我有興趣
telegram: Porterbag
TG 我傾傾
PC玩家會唔會同PS4玩家係埋同一場
啱啱先開始玩 場場分數都最尾個幾個
利申ps4玩家
呢幾個星期都唔得閒開部ps4
利申ps4玩家

放心,pc同ps4係分開
playstation store減價 應該買普通版 $256 定deluxe $352?
playstation store減價 應該買普通版 $256 定deluxe $352?

個人覺得普通版夠玩
利申ps4玩家

正常我一開始都係咁
雖然而家唔好得去邊

個人覺得普通版夠玩

之後DLC Deluxe會唔會包埋定都要再比錢買?
想問下臨尾評分榜show出黎果個icon點改
舊版機玩會唔會疾?

個人覺得普通版夠玩

要另外買 season pass $340?

我之前個sale買普通版已經入到game了
突擊兵反坦克手榴彈幾時改左?掉中架車唔即爆
行動mode銅牆鐵壁個兩個堡壘點其實有冇改到?

想知人地鎖左門點入去個大炮
有冇巴打一齊玩? PSN:RICE1874
啲FD水我買左之後得我自己玩

今晚放工add你

想知人地鎖左門點入去個大炮

銅牆鐵壁第三個sector 既B點改左要企地面先capture到,第四個sector仲未改 可以係堡壘入面capture

門可以用炸藥or反坦克砲炸開
突擊兵反坦克手榴彈幾時改左?掉中架車唔即爆

原來改過,我仲以為係自己掉唔中or有delay
我成日都覺得啲人未見到我就殺到我,有時死左見佢係無理由穿牆殺到我,係唔係我上網有問題?成日見到有個橙色icon係右邊,換條Cat6線有無幫助?

今晚放工add你

今晚add
啱啱新買玩左陣
做醫兵唔殺人剩救人做到頭5

今晚放工add你

今晚add

加埋我MuthaFuka603
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞