[PS4] Battlefield 1 討論區

1001 回覆
10 Like 0 Dislike

過千輕鬆

巴打咩rank

技巧值其實點計🤔

過千輕鬆

巴打咩rank

技巧值其實點計🤔

bf4就spm 60% kpm 30% kd 10%咁計
bf1我估都差唔多
新手5lv啱啱玩成日死
做咩成日d士兵等級成日歸零
冇乜時間玩所以買左捷徑包

個feel同bf3唔同唒 好難玩
你地戰機dog fright有咩技巧? 個速度keep幾多先轉圈轉得快d又唔會太慢?

過千輕鬆

巴打咩rank

技巧值其實點計🤔

bf1我估都差唔多

我KDA 低過你 spm低過你 係kpm高你少少 但我技巧值高你56🤔完全唔知佢點計喎

bf1我估都差唔多

我KDA 低過你 spm低過你 係kpm高你少少 但我技巧值高你56🤔完全唔知佢點計喎

蒙德拉貢真係無得輸
點睇啲統計㗎
有冇人成日d兵種都變返0lv
第二次啦屌
點玩落去呀
突擊兵唔太識升
感覺好似打完坦克同搶旗都係升唔到
唔知各巴打有冇興趣,

賣venom x PS4 mouse 有自家既mouse set
比較hori 果隻你可以用自己gaming mouse
有software支援微調 每隻game

賣$600
點睇啲統計㗎

裝app 或者www.battlefieldtracker.com
點睇啲統計㗎

裝app 或者http://www.battlefieldtracker.com

PlayStation app?🤔
btw 10場先得兩三場正數😭
點解玩極都禁廢,好似愈玩愈廢禁,本來都1.0kd 但愈玩愈垃圾,變到殺2死17
點解玩極都禁廢,好似愈玩愈廢禁,本來都1.0kd 但愈玩愈垃圾,變到殺2死17

禁你老母
點解玩極都咁廢,好似愈玩愈廢咁,本來都1.0kd 但愈玩愈垃圾,變到殺2死17

不怕神一樣的對手....

你玩咩兵先?好多新手自以爲狙神場場玩狙,最後死多過殺

今代狙已經係咁多代至易玩

Btw,真係完全新手就玩medic同sup,掉個箱係地下係咁加分好有存在感

今代狙已經係咁多代至易玩

Btw,真係完全新手就玩medic同sup,掉個箱係地下係咁加分好有存在感

PS3 玩過bf3 明點玩先高分,問題就係殺唔到人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞