[PS4] Battlefield 1 討論區

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
我想要手槍skin

啲skin有咩用?
中過兩三個傳奇skin
我想要手槍skin

啲skin有咩用?
中過兩三個傳奇skin

你當希有skin 得5%機率中
好撚爽,小弟新手,突擊兵支槍唔啱我用
所以把心一橫,自我轉行做偽精英兵。。。

TANK HUNTER

用坐地嘅反坦克火箭炮
反坦克手榴彈

當自己係狙擊手,一揾到有坦克,即刻放曬所有彈藥
當然,鋼鐵巨獸優先

頭先有一場,三下火箭炮,打爆左鋼鐵巨獸,一下就5殺
留名
好撚爽,小弟新手,突擊兵支槍唔啱我用
所以把心一橫,自我轉行做偽精英兵。。。

TANK HUNTER

用坐地嘅反坦克火箭炮
反坦克手榴彈

當自己係狙擊手,一揾到有坦克,即刻放曬所有彈藥
當然,鋼鐵巨獸優先

頭先有一場,三下火箭炮,打爆左鋼鐵巨獸,一下就5殺

點set😨
<blockquote><blockquote><blockquote><blockquote><blockquote> 垃圾醫兵唔撚救人咪撚玩喇

班撚樣唔好下下放棄好過啦</blockquote>

1公尺冇敵人都唔救</blockquote>

一個唔比人救 一個唔救人
如果見小隊條友係咁 一野踢佢出隊</blockquote>

行撚過 個個衝 死左唔理 玩咩啫</blockquote>

我就係玩親醫療兵都走去救人
搞到次次玩親醫療兵個k/d都一定低過玩其他兵</blockquote>

我覺得贏到就得,唔洗計較

救到唔會+1分(對方)喎,救十個已經差好多啦
留名
新手點入手
有無pc巴打一齊玩
大家score per min 幾多到?

玩開狙
但贏唔到
岩岩入手
dlc洗唔洗買
我見black friday有得平
只係買左普通版

為左上網同人玩既應該普通版都夠
點解而家好似咁少人玩咁
等開波都等到佛誕
點解而家好似咁少人玩咁
等開波都等到佛誕

留名加psn?
psn係唔係廢架
down左成日都未玩得

新手點入手

有咩困難?

900左右咋
點解而家好似咁少人玩咁
等開波都等到佛誕

睇時間同mode囉
晏就都係得d 熱門行動 死鬥 征服
夜晚就咩都快
我想升高d lv先玩步兵個d

XB1版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞