[PS4] Battlefield 1 討論區

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
本身玩狙無人知自己係邊架嘛

係 一殺咗人 人地就知你係邊
Kd 0.93

想問下

新手醫療兵 邊支槍好用d ?

1916神射手版,26飛子彈果支,鏡頭倍數較最低,好多高手都係玩呢支,初時會覺得難用,但用熟左會發現支槍勁到癲

Thank

蒙德拉特 瞄準鏡後底力低d

Medic幾支野手感都好唔同,真係要慢慢試
不過rank10個支一定至難搞
點解忽然多番人討論
其實ps4不嬲我都唔覺小人玩,至小玩親都成個list係64/64
m.95步兵係咪偵察兵中距最好選擇?
點解忽然多番人討論

因為減價
其實ps4不嬲我都唔覺小人玩,至小玩親都成個list係64/64

Pc 友過檔 ps4

Pc 個邊cheater 太多

Pc 友過檔 ps4

Pc邊有cheater, 唔好自己屎就瀨人cheater

好似係

Pc 友過檔 ps4

好似係

Ps4最多人玩 pc過檔學緊點用手制玩fps,想學好耐

Pc 友過檔 ps4

好似係

Ps4最多人玩 pc過檔學緊點用手制玩fps,想學好耐

功多㙯熟
https://t.me/joinchat/AAAAAA0cS8HaUJjaBGSnhQ
唔想填表可以直接入group
開始發玩手制玩fps另有一番風味,打唔中心局住番cover再出黎打
頂你咁多1LV
四五個1,2 LV 真係唔知點打,仲要對面座底兩幾個9x加兩個100,虐待呀......
有冇手足會買season pass?
岩岩同爸打們一齊打
多謝佢支針救左我幾次
個kill/death ratio先靚仔d
岩岩同爸打們一齊打
多謝佢支針救左我幾次
個kill/death ratio先靚仔d

下次再打過
慘死
pish
想問一開始應該打咩mode 升lv 先

第一次打呢類game 完全無頭緒 打咗幾次征服only

又唔知打咩位好
m.95步兵係咪偵察兵中距最好選擇?

smle mk3(卡賓槍)中距用得最順手,一場四五十殺好平常,記得去option較自動閉氣,唔較的話支鏡會好晃
想問一開始應該打咩mode 升lv 先

第一次打呢類game 完全無頭緒 打咗幾次征服only

又唔知打咩位好

醫療
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞