[PS4] Battlefield 1 討論區

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
大家score per min 幾多到?

XB1版

望住一隊32條友入面有10個玩緊狙果種心情有無人明

街場係咁架啦

街場係咁架啦

其實今集狙屈左係事實
打沖鋒狙比起龜狙真係勁好多

街場係咁架啦

其實今集狙屈左係事實
打沖鋒狙比起龜狙真係勁好多

沖鋒用狙唔識呀
<blockquote><blockquote>望住一隊32條友入面有10個玩緊狙果種心情有無人明

街場係咁架啦</blockquote>
其實今集狙屈左係事實
打沖鋒狙比起龜狙真係勁好多</blockquote>

沖鋒用狙唔識呀

推薦沖鋒狙可以用Gewehr M.95,
雖然打唔到100傷,但換彈好快
0M~20M傷害90點,20M後逐漸下降,125M後剩79點傷害,
配搭隊友一齊行玩沖鋒搶點
&lt;blockquote&gt;&lt;blockquote&gt;望住一隊32條友入面有10個玩緊狙果種心情有無人明

街場係咁架啦&lt;/blockquote&gt;
其實今集狙屈左係事實
打沖鋒狙比起龜狙真係勁好多&lt;/blockquote&gt;

沖鋒用狙唔識呀

0M~20M傷害90點,20M後逐漸下降,125M後剩79點傷害,

支卡賓其實好好用,我唔鐘意死camp,四圍走用得好過癮
Btw medic用極都係得支蒙德拉順手d
新手lm
有冇巴打只玩行動模式
對於用手掣控得唔靈活既我黎講唔敢去送死
<blockquote><blockquote>&amp;lt;blockquote&amp;gt;&amp;lt;blockquote&amp;gt;望住一隊32條友入面有10個玩緊狙果種心情有無人明

街場係咁架啦&amp;lt;/blockquote&amp;gt;
其實今集狙屈左係事實
打沖鋒狙比起龜狙真係勁好多&amp;lt;/blockquote&amp;gt;

沖鋒用狙唔識呀</blockquote>
配搭隊友一齊行玩沖鋒搶點</blockquote>

卡賓都好用
其實狙擊一開已經幾好
係走位問題多我覺得
太多龜狙
玩狙擊記住配信號彈
可以係特定範圍scan到敵人
一粒信號彈射落個點果枝旗到基本上已經覆蓋曬成個point咁濟
如果人地殺到,你可以加25分信號彈助攻
攻同守都好好用
玩狙擊記住配信號彈
可以係特定範圍scan到敵人
一粒信號彈射落個點果枝旗到基本上已經覆蓋曬成個point咁濟
如果人地殺到,你可以加25分信號彈助攻
攻同守都好好用

基本野啦
但我唔知補給兵有冇得補?

補給兵咩都有得補

補給兵咩都有得補

thx
有冇巴打想一齊玩
&amp;lt;blockquote&amp;gt;&amp;lt;blockquote&amp;gt;望住一隊32條友入面有10個玩緊狙果種心情有無人明

街場係咁架啦&amp;lt;/blockquote&amp;gt;
其實今集狙屈左係事實
打沖鋒狙比起龜狙真係勁好多&amp;lt;/blockquote&amp;gt;

沖鋒用狙唔識呀

蒙德拉貢係好撚好用 但係d skin好撚柒

我抽到1906德皇都只好去練下 係子彈少左d 但係好睇好多
同埋1906都好勁 真係太少彈先咁冷門
新手lm
有冇巴打只玩行動模式

淨係玩行動
今集d戰利包係點先拎到

隨機回合完會跌
今集d戰利包係點先拎到

Random
點解我battlefest 打行動贏過都無skin架

係全部未派定咩?
點解安裝多人模式卡住左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞