[PS4] Battlefield 1 討論區

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
add左幾位巴打
而家有冇人打?
新手加入報道
新手加入報
不如我開個google doc俾巴打留名?
d 槍外觀,有咩特別架?

安左性能會好d?
d 槍外觀,有咩特別架?

安左性能會好d?

係咪入唔到 game?
打完1場load 幾個字係咩玩法??

次次leave game都搞好耐

有時係bug左 直接熄game再開仲快
到底行動mode點玩
成日得一兩個人係想點
啱啱打石油帝國征服模式,用英國佬

屌你老母呀!!!
個撚個企係山邊用sniper射射射
射你老母咩
全場得幾丁友衝埋去
對面就無限人數
我地連據點邊都掂唔到
最後輸得勁撚難睇
真係好撚嬲
琴晚同巴打玩果場玩到好鳩 行黎行去又係咁死
Ps4 operations 成日冇場,聽佢廢up一大輪跟著入到到話沒有可用的隊伍
Ps4 operations 成日冇場,聽佢廢up一大輪跟著入到到話沒有可用的隊伍

夜晚打64人冇事wo

夜晚打64人冇事wo

四個map入到去冇人,有場等左半個鐘都開唔到 入快速配對又彈機 利申,wifi

夜晚打64人冇事wo

四個map入到去冇人,有場等左半個鐘都開唔到 入快速配對又彈機 利申,wifi

冇人出去搵過重快

Btw 快速有時會彈連唔到server,再試就得
不過咪用ps4個垃圾wifi啦
其實有無啲咩技巧,我覺得好難玩,成日比人唔知係邊度殺鳩左

貼牆行唔好行路中心,同隊友一齊行,兩支槍威力點都大過一支。

貼牆行唔好行路中心,同隊友一齊行,兩支槍威力點都大過一支。

啲人仔細粒到,眼都盲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞