[PS4] Battlefield 1 討論區

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
新槍好難用

中距離用好勁
點解隻game 咁快無人玩既?
D人點屌ubi,Division 都仲有人玩

可能俾飛機佬虐殺得多打到無癮

呢個真

所以我都已經一排冇玩

呢個真

所以我都已經一排冇玩

呢排忙番學野唔得閒打

呢個真

所以我都已經一排冇玩

改到把馬田亨利廢到咁
不了
新槍 我用佢條件果d 槍 都仲係0/50
係咪要比錢買左先?
係咪要比錢買左先?

個premium pass好撚貴
係咪要比錢買左先?

屌 咁我用番舊槍算
反正未有人講新槍好屈
有無人打行動模式的?
我成日搵唔到場打
而家啲人只係會玩征服?
有無group join 一齊打?
係咪要比錢買左先?

屌 咁我用番舊槍算
反正未有人講新槍好屈

RSC1917 近距離一槍打半血
遠距離三槍死
有冇人知點換icon,用緊ps4隻馬騮icon 好柒
有冇人知點換icon,用緊ps4隻馬騮icon 好柒

捉馬騮 我用三隻幾得意吖
打咗場差唔多兩個鐘嘅前線
搶B,C 旗已經夠耐,畀對面炸淨一個電報站守咗四,五次 40人 攻勢 之後終於推得番去B 旗 ,再用兩次 40人攻勢炸晒對面兩個電報站
玩咁耐 battlefield 未試過一場打成兩個鐘

飛機佬踐踏一眾蟻民

飛機佬踐踏一眾蟻民

成日坐AA射鳩飛機佬
點知未射爆就俾人射撚死左
係咪要比錢買左先?

屌 咁我用番舊槍算
反正未有人講新槍好屈

遠距離三槍死

過兩星期係咪冇premium都得?

飛機佬踐踏一眾蟻民

成日坐AA射鳩飛機佬
點知未射爆就俾人射撚死左

其實用支援打飛機好爽,用機槍狂掃
係咪要比錢買左先?

屌 咁我用番舊槍算
反正未有人講新槍好屈

遠距離三槍死

過兩星期係咪冇premium都得?

過兩星期你有買dlc咪得
其實PS4係最多人玩,不過講真無咩FD一齊打哩排都好少玩
原來lv10啲槍出咗新配件有得解鎖,仲以為淨係多咗四支新槍,支lv10突擊 有120發仲要係兩個彈夾
大家好,我新加入
有冇巴打近排成日load勁耐都入唔到埸/入到都lag到玩唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞