[PS4] Battlefield 1 討論區

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
有冇巴打近排成日load勁耐都入唔到埸/入到都lag到玩唔到

近排load極都冇人玩就真
有冇巴打近排成日load勁耐都入唔到埸/入到都lag到玩唔到

近排load極都冇人玩就真

啱呀
同以前d bf系列好唔同,支支槍都好難瞄,又難睇
場場都比對面屌打
玩左幾日都好無引
場場都比對面屌打
玩左幾日都好無引

我從頭都係 但玩耐咗解鎖多啲槍就覺得好正好有挑戰性
場場都比對面屌打
玩左幾日都好無引

渣ga
場場都比對面屌打
玩左幾日都好無引

渣ga

用壕溝戰腰射,散彈都得
場場都比對面屌打
玩左幾日都好無引

最撚嬲係殺左人執到人地d槍先知人地d槍幾易瞄
自己d槍一禁L2就阻晒d視線
對今集都幾失望
場場都比對面屌打
玩左幾日都好無引

對今集都幾失望

人地啲槍咪又係升lv解鎖返黎 個個都有新手階段嫁啦 再唔係咪買個package unlock哂啲槍提早用囉
場場都比對面屌打
玩左幾日都好無引

對今集都幾失望

人地啲槍咪又係升lv解鎖返黎 個個都有新手階段嫁啦 再唔係咪買個package unlock哂啲槍提早用囉

你玩咩class先,support一開波開枝lewis壓制已經好好用,medic開枝有鏡版cell仔lo
場場都比對面屌打
玩左幾日都好無引

對今集都幾失望

你玩咩class先,support一開波開枝lewis壓制已經好好用,medic開枝有鏡版cell仔lo

利申:第一次玩console fps都上到手
大家勝率有幾多

55%
從不組隊
大家勝率有幾多

55%
從不組隊

66%
留名
有冇人法國DLC從未成功過入到有人嘅行動模式

自從加咗香港server,行動模式次次入到去都冇人
未加之前,好易入到場係有人或者打緊

炒咗設計嗰條友啦
我個premium白買

炒咗設計嗰條友啦
我個premium白買

可以試下 揾server
d日本仔search成日有 dlc conquest場

炒咗設計嗰條友啦
我個premium白買

Conquest我知
不過我講梗行動模式
塞死係冇人玩嘅香港server

炒咗設計嗰條友啦
我個premium白買

Conquest我知
不過我講梗行動模式
塞死係冇人玩嘅香港server

係 快速配對 入 行動模式 會好啲,但係就無得揀圖
新手應該點玩好 宜家玩多人成日一落場就比人秒
新手應該點玩好 宜家玩多人成日一落場就比人秒

玩熟哂地圖先

盡量唔好行開闊地方,俾人射真係無得避

死係好正常,但唔好驚死龜縮

新手可以跟大隊行

最重要係唔好見劣勢就走場

個個都走實俾人瘋狂中出
今集bf已經好易殺人
個智障matchmaking 搞到得番conquest有人玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞