[PS4] Battlefield 1 討論區

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
有冇人知玩團隊死鬥既流血宴廳點上去教堂既天台 班仆街成日camp係上面好煩

跳降落傘

但係團隊死鬥冇飛機,點樣上到去

原來無飛機,我無玩過 team dead match ......
咁佢哋係點上去

走廊有梯
大家用開邊幾支槍
岩岩玩 一開始d槍射人個時震過地震 成日要係人後邊先殺到人
大家用開邊幾支槍

希望多人入tg一齊玩
大家用開邊幾支槍

M1916 我覺得好飄
大家用開邊幾支槍

M1916 我覺得好飄

用神射手會準好多,較埋最低倍鏡打遠中近都得

做開飛機師

做開飛機師

大家用開邊幾支槍

M1916 我覺得好飄

用神射手會準好多,較埋最低倍鏡打遠中近都得

打地面戰就用開 1907 sweeper, 遠中近都打到 射速又快

喺 Home 嗰頁,會有 2-3 個 Quickmatch 制,通常都係 Conquest/Rush/Team Deathmatch。

但非常少機會下,會有個 Quickmatch 制係冇其他字,移去嗰格,按正方制 list server 去就會去到個 server browser,而且會係全部行動模式 。

入到去再搞吓個 filter,save 咗佢,咁你就可以唔使再自動 connect 去香港個死 server。

我試咗好耐先見有嗰個冇其他模式嘅 Quickmatch 制

試過home page彈出行動quickmatch但係冇得㩒正方形掣,不過其他模式可以

會唔會係有 friend 玩緊俾你 join?我都見過,但係因為 friend 玩緊,因為應該係連 Operation 隻字都冇先係嗰個。我前幾日終於見到,就咁係

They Shall Not Pass
100+ Results

自從有香港 server 就成日都冇 game 開緊,我都係前幾日先第一次玩新 map 行動模式

唔該哂巴打,照住你咁做,終於唔洗入香港個垃圾server

係咪隨機出㗎?有冇方法可以令快速加入行動模式出現喺home page

係,所以你要不斷出game入game直到佢出現,我用咗15分鐘左右就成功了

多識巴打 成功咗,地區set 咗做美洲同大洋州,唔使再玩佢個垃圾香港server

係咪更新左無左依個方法,我試左差唔多半個鐘都唔見
想玩下行動都唔得

試過home page彈出行動quickmatch但係冇得㩒正方形掣,不過其他模式可以

會唔會係有 friend 玩緊俾你 join?我都見過,但係因為 friend 玩緊,因為應該係連 Operation 隻字都冇先係嗰個。我前幾日終於見到,就咁係

They Shall Not Pass
100+ Results

自從有香港 server 就成日都冇 game 開緊,我都係前幾日先第一次玩新 map 行動模式

唔該哂巴打,照住你咁做,終於唔洗入香港個垃圾server

係咪隨機出㗎?有冇方法可以令快速加入行動模式出現喺home page

係,所以你要不斷出game入game直到佢出現,我用咗15分鐘左右就成功了

多識巴打 成功咗,地區set 咗做美洲同大洋州,唔使再玩佢個垃圾香港server

係咪更新左無左依個方法,我試左差唔多半個鐘都唔見
想玩下行動都唔得

係,重有個戇尻netcode逼到你冇得去外國server 正常玩
話時話,有冇lihkg戰隊

PTBF算唔算

PTBF算唔算

入左tg 既人歡迎一齊玩
Tg BF1 LIHKG

多人先好玩

多人先好玩

Lihkg嘅tg係咩

多人先好玩

Lihkg嘅tg係咩

BF1 LIHKG

多人先好玩

Lihkg嘅tg係咩

BF1 LIHKG

搵唔到喎 有冇link
https://t.me/joinchat/AAAAAD_NzT8Z5usE-nsGvA

依個

welcome everyone

已入
https://t.me/joinchat/AAAAAD_NzT8Z5usE-nsGvA

依個

welcome everyone

巴打有入?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞