[PS4] Battlefield 1 討論區

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
你地係咪個個都用滑鼠玩架

用手掣玩

用手掣玩

一開始唔慣無滑鼠
宜家用蘑菇玩埋狙添

(玩左4~5次就好易掌握 如果你唔夠佢射/佢係咁狙9你 ,復活用突擊拎火箭轟佢老母臭 )

用手掣玩

一開始唔慣無滑鼠
宜家用蘑菇玩埋狙添

(玩左4~5次就好易掌握 如果你唔夠佢射/佢係咁狙9你 ,復活用突擊拎火箭轟佢老母臭 )

遇到無恥camp狙我會上飛機炸佢老母臭西

用手掣玩

一開始唔慣無滑鼠
宜家用蘑菇玩埋狙添

宜家用 mkII 步兵 真係得心應手

用手掣玩

一開始唔慣無滑鼠
宜家用蘑菇玩埋狙添

可狙 又可近射
但超近射扣80血
是咪有病

用手掣玩

一開始唔慣無滑鼠
宜家用蘑菇玩埋狙添

可狙 又可近射
但超近射扣80血
是咪有病

勁呀,我玩咁耐始終唔係好識玩狙

用手掣玩

一開始唔慣無滑鼠
宜家用蘑菇玩埋狙添

可狙 又可近射
但超近射扣80血
是咪有病

中距離玩狙好易但係遠同近就難好多

用手掣玩

一開始唔慣無滑鼠
宜家用蘑菇玩埋狙添

可狙 又可近射
但超近射扣80血
是咪有病

我玩慣左醫療兵支1916 神射手26發果支,遠中近都好勁

一開始唔慣無滑鼠
宜家用蘑菇玩埋狙添

可狙 又可近射
但超近射扣80血
是咪有病

我玩慣左醫療兵支1916 神射手26發果支,遠中近都好勁

果支直頭fit 啦
你老板近戰猛掃 好似殺到個
森林場首選
pish
有冇人知玩團隊死鬥既流血宴廳點上去教堂既天台 班仆街成日camp係上面好煩
有冇人知玩團隊死鬥既流血宴廳點上去教堂既天台 班仆街成日camp係上面好煩

跳降落傘

跳降落傘

但係團隊死鬥冇飛機,點樣上到去
話說我兵種LV停咗
EXP都係停咗冇加過
打埋EMAIL去EA度
都已經十幾日
可以點搞?
話說我兵種LV停咗
EXP都係停咗冇加過
打埋EMAIL去EA度
都已經十幾日
可以點搞?

俾d 掙扎
話說我兵種LV停咗
EXP都係停咗冇加過
打埋EMAIL去EA度
都已經十幾日
可以點搞?

俾d 掙扎

幾好用喎呢句

跳降落傘

但係團隊死鬥冇飛機,點樣上到去

原來無飛機,我無玩過 team dead match ......
咁佢哋係點上去
話說我兵種LV停咗
EXP都係停咗冇加過
打埋EMAIL去EA度
都已經十幾日
可以點搞?

係咪入左DLC場但自己又冇買pass
話說我兵種LV停咗
EXP都係停咗冇加過
打埋EMAIL去EA度
都已經十幾日
可以點搞?

係咪入左DLC場但自己又冇買pass

應該咁講 直情係個LV跌左 我百幾萬分 點會得個10LV
Premium Friend返翻嚟,又可以拉人入場打
有無人開返個lihkg戰隊
更新完啲光線難睇左好撚多
各位可以入我戰隊

戰隊嘅玩法係咩
 更新左咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞