Amber Heard vs Johnny Depp 最新戰況 (2)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
真,而家個教育模式好似反而令班年輕一代更加無獨立思考能力咁一堆左膠唉
雖然支持JD
但真係好難打
assume你睇過end game最後嘅打戲

你會記得最清楚iron man係最後做過d乜,你會記得好清楚thanos 嘅結局。因為哩d 係高潮位,就好似 jd 同 turd 作證個時咁。 你或者會記得大 約邊個英雄做過d乜,哩d就好似d重點證人咁。 你9 成9唔會記得d雜卒係背景做緊d乜,就好似turd d豬朋狗友咁。

到最後高潮位先係決定套戲係好係壞嘅重點
今日冇
逢星期一至四開show
最快下星期5 verdict
瞓醒一覺之後,最記得 #JusticeForDepp 同埋 #AmberTurd
再加多 a million alpacas
證明大眾對精神病嘅認知真係好不足。
如果你話俾佢地聽"AH有精神分裂",係唔會有人會問點解佢要咁做。
但係你話俾佢地聽"AH有BPD+HPD",九成人係繼續以一個正常人標準去問點解。

實情係冇點解,佢本身成個思維就係唔正常。
我地睇到係1,佢睇到嘅係10。
佢同我地從來都唔係同一個世界,正常人嘅是非曲直價值觀一律唔應用於佢身上。
我都對過一個BPD
佢會將一啲小到芝麻綠豆都唔算嘅事,譬如你同佢講過一句普通到不得了嘅嘢,喺自己個腦入面不斷放大,加鹽加醋,到最後可能幾個月後佢再同你講返果時,件事係完全唔同晒對佢嚟講唔完全係大話嚟

同埋佢諗嘢唔係完全痴線冇解果隻,而係佢尤其喺人際關係方面個思考邏輯係奇幻到聽到你果隻

至於AH就仲要有班想一齊拎JD著數嘅frd喺身邊肯定有份令件事最後惡化到咁樣
成村freeloader 住係JD 啲Penthouses rent-free 以年計
陪審團可以搵返證供既transcript 同證據嚟睇
最近幾日睇片既證供其實冇乜新料
只係比對其他證人講同一件事有冇出入
which is,基本上冇出入

陪審團要新記既野可能一日得半個鐘
所以陪審團呢幾日悶到瞓著
仲有成個星期慢慢玩
越支持就越污名化佢哋自己,不過是但啦,物以類聚
離婚時AH仲要想食咗5間penthouse入面其中3間
班freerider為咗有得繼續住豪宅梗係幫佢講說話

所以佢班frd嘅證言,淨係聽一個,都可能淨係覺得佢哋偏幫自己朋友,但一連睇咗幾條友全部都係白住人哋間屋,然後到所謂"incident"嘅時候成班友一齊喺度影面上面嘅"傷"同地下啲爛玻璃,成個故事全貌就好似砌埋咗咁你好難怪尋日個證人直接話佢哋班人有好大嫌疑,係有預謀地夾埋frame JD
呢單野已經唔係上流寄生族咁簡單
直程好似日本d 邪教咁
霸人地間屋,再精神控制d 家庭成員
成班寄生蟲
https://www.youtube.com/watch?v=ntmYL_AoZGw

Jurors heard an audio clip of Depp threatening to cut himself with a knife during one of their last in-person encounters. “That's psychologically, emotionally where I was,” Depp said. “At the end, I was broken ... I thought the only answer is here, take my blood, that's all I've got left.”

現實係cluster B嘅特質令佢地幾乎唔會有真心嘅良師益友。
我唔探討佢地內心世界住,只以佢地行為黎講,cluster B係極度自我中心又玻璃心,成個人都充滿自我矛盾,而且多數都好absuive。
你好人好姐有正確價值觀,係唔會認同佢地嗰套。而且只要你有少少自尊,都唔會忍受到佢地點對你。
就算你成個佛祖咁,佢地依然會莫名其妙咁devalue你然後踢開你。

呢個情況隨住時間不斷輪迴,結果佢身邊唔會再有decent嘅人留低,只得返班為利益嘅豬朋狗友。
等睇Amber Heard 遲吓輸咗官事想洗白自己個時就會承認自己有BPD 同已經做緊therapy
劇集出曬先喺香港上架知曬劇情冇曬癮,期待電影版
試過有個舊同事唔記得上載file
最後話同事偷野
投訴俾公司最大老細話舊同事穿櫃桶底
但個file我地都有keep到
心懷不軌嘅人會用佢自殘話佢情緒有問題

心地好嘅人只會諗係咩事令佢咁樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞