Amber Heard vs Johnny Depp 最新戰況 (2)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
陪審團好似係雙方律師團選岀黎的
有無人睇佢地係咪跟足?
如果入面有人買咗LUNA, 隨時未知自己破咗產
大家覺得點解當時amber heard要玩到咁絕?
明明係老作

單純為錢?

我覺得要好撚憎depp先做得出呢d野
為錢為名氣?
幾年前佢有metoo光環加持 點知而家嗰班人潛到入地核不過錢都肯定係其中一個原因 你見佢今次反告要牙depp賠double金額就知
下星期五就最終章 到時要追直播
如果同香港一樣
審緊係可以返屋企
最後果日 陪審投票都無結果先要留宿

上網的guideline只係叫你唔好查案同睇有關news
拍到咁撚爛好彩冇份做
抽的
但雙方律師可以foul走
好似無

住得係北virginia嘅中高產通常都同政府有關係,唔驚無錢洗啦
我都想買樓個時pledge就畀錢就有得收樓
陪審團本身唔可做庭外research避免群眾壓力
turd律師就特登將庭外research 大大隻字 有埋圖表數據 由個電腦天才話畀陪審團知 全世界有幾憎amberturd。 turd 律師個law degree係咪買番黎,真係拎白卡都做到律師
場審訊完左未?見依家law&crime channel live其他case
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞