Amber Heard vs Johnny Depp 最新戰況 (2)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
希望JD team closing嘅時候會point out "邊個話你知係vomit唔係ice cream?"
Stair incident (AH話JD推佢落樓梯
應該係有冇ipv history ?
開始懷疑AH班lawyer係真心倒米 已經無所謂
唔知你有無睇佢cross IT佬, 佢係當個IT佬狗咁撚
仲講咗3次AMBER TURD出黎
=ah 講大話
暫時ah d 所謂目擊證人都睇唔到jd 打人,而且都係ah 果邊嘅人,但km 係企jd

DUI Guy會留意啲jurors嘅反應
juror 9
個個律師就好似個賺物車4個轆有一個係壞嘅meme咁。jd成team律師都勁係得佢cross得特別廢
前女友,佢話jd係好男人
佢今日嗰cross算勁 好過佢之前嗰啲
個it耶穌再世本身就係一個差嘅證人,elaine call佢做證人本來就係佢唔撚用腦嘅決定。 你揾個2打6去cross佢都可以講到個堆hashtag係乜。 實際上你有心嘅話你要個證人親口講出黎都係輕易而舉。你只要問佢"please list all the hashtags that you have studied in your investigation. " 佢就要逐個講出黎。

你仲可以重覆問多佢幾次有幾多retweets #justiceforjd黎加強陪審團外界對jd支持嘅印象
Dr curry 好勁
唔知仲會唔會出場
唔係佢勁,係個證人廢。佢太常深入去d 無畏野,又成日問開放式問題。如果加美由上去cross 10 分鐘就可以cross完。
有 ex District Attorney 點評今日 Dennison 個 cross 其實唔錯
https://youtu.be/s3Ec85ukvso

depp真係好chill
呢條友次次都隊佢出黎撚班專家證人
對jury黎講佢其實差唔多點 cross都唔會輸,因為個expert 本身已經自己上吊左。 但係佢完全無必要浪費太多時間深入去details.
點解呢個證人嘴部動作咁多
Elaine 又晒時間, 佢地個邊剩餘時間少過 JD 十個鐘
點解又係你架
開始有種繼續睇都無意義嘅feel單案JD輸咗都贏哂我哋個心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞