Amber Heard vs Johnny Depp 最新戰況 (2)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
咁咪會受媒體影響
之前追左下po,都幾多巴打有睇呢個台灣YTer開始入手
不過要有心理準備佢係明顯 biased,同剪接到好juicy好entertaining咁;自己要有理性思考囉,不過睇呢個當跟上茶餘飯後話題都夠既

(personal opinion:- 理性思考完都理應睇得出Heard claim JD家暴既疑點真係多+根本得佢自己口講既就當係證據,只可惜defamation真係難告得入;同埋Heard演技真係差左啲)
https://youtu.be/u8PxVTtbBvw
除咗影響決定
Turd都唔想比人見到佢啲戲幾屎
啲咀臉有幾核突啦

My dog stepped on a bee
https://youtu.be/aerWMVv41Mw

陪審團
3個20-30歲亞裔男性
1個60歲+亞裔男性
2個非裔女性
2個白人女性
1個白人男性

好多亞洲人選中做jury
點解無黑人男性?
唔公平,要求解散陪審團
多女人仲大鑊呀
AH果邊一大堆化妝歪理
今日有冇?
認真 呢類案女人睇毒婦重清醒過男人
專登睇返琴日個live 個judge話see you tomorrow morning at 8am 但係依家差唔多10am
今日得雙方attorney出席見judge 所以唔會有直播
要睇埋有無陪審團係盲撐女權又無人知
全部都有d錢 有學識

north virginia住好多同軍工或者政府相關嘅有錢人。
原來係咁 thanks!
好睇入戲院睇戲。 不過冷場多左d. 猶其係琴日個d肯定悶到訓著
上庭之外果10幾個鐘可以點過
無上網連av都睇唔到
睇怕都無得睇電視同報紙
淨係可能睇書渡日
今日冇
但下個禮拜一至五都有
其實重點係有冇呢單新聞都好
魔盜王都未必拍第6集,第5集仲未夠爛?仲嚟6? 有幾多人想睇?
再加埋呢單負面新聞,JD又無簽約,唔開6有咩咁奇
反而華納「怪獸」嗰邊選擇換人就證據確鑿
AH 完全冇得反駁
聽講佢地真係有跟足指引唔做庭外research,連#justiceforjohnnydepp同#amberturd都真係無聽過。

turd今次真係捉蟲入屎忽,無啦啦畀機會對方帶public opinion入庭。 佢地唔知自己已經係過街老鼠咁。
main stream media仲有人信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞