Amber Heard vs Johnny Depp 最新戰況 (2)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
佢帶住兩條Hearsay佬 仲要幫大話Turd死兜爛兜 證據又乜柒都無

屌 空裝空手打女武神 你點打

所以真係respect Elaine
佢直情玩緊dark souls
其實如果盤問次序掉轉整體觀感已經差好遠
D專家上庭作供時薪5000usd
佢點會care
因為FB3換角前,JD已經拍左一陣,所以佢地都係焗比
Jude Law話Johnny只係拍咗一日
拍咗一日都要比啦
其實JD真係有郁過AH嘅話,AH實會打到JD仆街,JD到依家都係斷過隻手指,簡接證明JD冇郁過手
琴晚十點半瞓左
終於睇曬琴晚嘅update
好想知道如果兩班律師交換client出庭會有乜分別
真係組織得好好

用Camille 建立女權都唔可以反對嘅PR 形象 仲要一望就係正義之師咁樣
Amber講咩都錯,Camille就係女神

然後形象做好咗 就可以互片
陰濕嘅專家就搵最陰濕嘅Wayne 負責

Ben 就指揮同分擔 幫Camille補刀果吓好正
你估Elaine唔想?
我日日都有追不過佢本身都唔係專業評論,似係美國個啲實況主清談居多。不過唔洗錢,又算有小小背景分析,每日開庭10幾個鐘,都仲可以睇哂+剪片後製+update個日最新嘅drame 都算係咁
pledge變撚咗memes
其實Dr. Spiegel 都幾抵請。
Dr. Curry 請佢幫兩邊做評估,差唔多廿幾個鐘,出庭作證3個鐘,果到幾多錢。
Dr. Spiegel 赤手空拳上庭都吹到3-4鐘。抵到爛
所以先要出Camille 黎打佢
一個女權心目中完美嘅女神形象
唔得閒爬文,講咗會請Kate Moss做人證未
https://www.instagram.com/p/Cd5-V6RvqZn/
笑撚到行咗出去

https://youtu.be/BCzeNaWdbbw
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞