Amber Heard vs Johnny Depp 最新戰況 (2)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
Amber可以做馬桶代言人 你驚佢無野撈?
都唔係, 有個 Disney executive 作證話間公司唔再用 JD 出演Jack Sparrow 同 AH 篇 op-ed 無關
老味都唔認啦,但係派人幫手呢下真係犯賤

Warner’s brother 換人咁明顯,本身係JK Rowling欽點,唔知點解唔講埋
新手 睇youtube 好機車入來追
點解佢盤問佢個fd咩鳩保密協議都唔答得
簽左保密協議唔遵守可以比人告到破產
暫時有無邊個網整理左 timeline 方便左後追手足可以 follow 單野
好機車啲翻譯應該係最準
本身條友鬼佬黎
條友見呢單野紅左小小,係咁岀片,變到成個contact farm咁
好大機會係咁,人生中同幾個cluster B相處過,全部都係非常欺善怕惡。
當佢地發現自己冇得再兜冇退路,就會突然「悔改」,因為呢個係佢地僅餘嘅甩身方法。
當然,好快就會打回原形,係腦入面將件事扭曲到係人地錯,下次再拎返出黎怪你。

基本上cluster B嘅悔過,同道友話介毒/賭仔話介賭一樣。
但睇個勢似jd 輸多啲
條臭閪係咁搬啲證人證明jd係自己問題令到公司唔再請佢
同埋誹謗都幾難告
暫時無咩重大證據可以幫到jd
但直播官司令到jd名聲已經贏哂
aquamaaan
哩d叫比喻唔係叫比較
應該係因為要prove同2018年op ed有關
但beast已經太遠好難prove
技術上佢係唔洗證明damage因為 單case of defamation per se. 證明damage只係令到你嘅case更有力
有無多D例子同埋有冇話"發作"時間咁㗎?
你講嘅證人唔係無業寄生蟲 就係被人炒左嘅經紀。最差嘅仲有個畀jd告緊偷佢錢。 佢個妹係唯一一個做證話佢有打過一次,但係下星期會有個叫Jennifer嘅證人話佢做假證。現場研究陪審團嘅lawtuber已經證實陪審團對turd嘅證人基本上係無興趣。

而家jd贏面其實好大,因為turd 自己嘅cross 同佢律師揾左太多差嘅證人。星期4仲要庭外支持親手送畀對方。講真你同我講turd律師係team jd我都會信你。

終於搵到咩叫 mega pint of wine
外國一向都有句講法就係 don't stick your dick into crazy, 基本上 apply 落大部份 cluster B
搵到流量密碼重唔食住條水?
第一段片出左黎唔夠一星期過100萬view
之後條條片有人俾錢支持佢
呢d機會唔把握就冇
俾我就由得俾你話content farm

利申:追晒佢單案既片,英文屎但佢講得幾有吸引力,又係揀重點講同分析
逐樣講就免了,唔想打千字文。
其實每次個問題核心都係一樣,就係佢地永遠唔會為自己負責任。

每次面對任何問題,甚至只係佢地自己心情唔靚,一定係怪罪人地。
就算你拎晒證據出黎迫佢面對現實,佢地最多都只會因為未諗到新藉口俾自己開脫而"悔過"。
事後就會係腦入面不斷drill件事,直至諗到一個劇本去合理化自己問題。
係呢一刻,你又變咗罪人了。

呢個cycle係不斷loop,而且每一次都會加速。同時每經歷一個cycle,你係佢地心目中嘅價值就會下降。
對佢地黎講,其他人嘅存在價值係作為emotion stabilizer俾佢地依賴黎穩定自我,而唔係一個人。如果你提供唔到呢個功能,咁好抱歉喇,你係佢地眼中同垃圾冇分別。

問題在於佢地本身就係emotional dysfunction,仲會將呢個責任推卸去其他人身上。
成世流流長,總會有唔開心嘅時候,只要你同佢地相處有第一次不快出現,你就會同佢地心目中嗰個完美形象對唔上,devaluation隨之開始。
所以佢地成日同人鬧翻,你留意下會發現佢地身邊甚少有識咗好多年又好close嘅朋友。
同佢地相處到嘅人,一係就保持距離,一係就識得好短時間未見過佢地真面目。

至於發作時間就人人唔同。
事實上佢地無時無刻都發作緊,問題係幾時有野trigger到佢地失控。
你一個眼神都可以trigger到佢地㗎。
佢都唔用馬桶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞