Amber Heard vs Johnny Depp 最新戰況 (2)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
poop story
個證人射波俾AH 律師
完啦好嗎
佢認咗係畀人指示要focus喺waldman statement上面
帶出佢由一開始就biased咪算
真係要objection spoiler
個證人好搭糖個律師
呢兩條友
其實咁樣係咪想證明佢好多戲都唔知邊個拍然後就鳩compare所以唔可信?
點解好似咁9唔搭8
She is 10 years younger than your client
Set 緊trap講佢冇出名過
屌你zendaya個名都讀錯
佢差係差在佢好鐘意係cross個到問開放式問題
你cross個陣要控制 witness. 你要問leading question. 係要問yes or no question. 答其他野律師就可以shut個證人up

仲有你cross個時係唔需要個證人去同意你嘅結論,哩個唔係cross 嘅目的。佢cross 嘅技巧係差到唔敢睇。你睇Camille咁,turd答咩都無用,因為佢目標係show畀陪審睇inconsistency. turd無同意佢講任何一樣野,但係人都睇到turd講緊大話
睇到勁想訓
淨係聽到律師話明明bat man都轉咗咁多演員
憑咩覺得水行女唔會比人第個演員做
然後就冇聽
講真 ...佢算乜撚野expert. 我到底聽緊乜撚野
我懷疑啲電影我都熟過佢
佢目標係要show畀陪審團睇呢個證人有幾無知
佢咩都唔知
全部野都係i dont know i dont remember
我反而覺得個證人係專業但係律師既問題好易比人覺得證人唔專業
大量問題係易問難答
Elaine 醒咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞