Amber Heard vs Johnny Depp 最新戰況 (2)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
其實由開庭以嚟班傳媒都勁偏頗
基本上個個標題都misleading
如果唔係全程直播JD真係水洗都唔清
可惜好多人都係標題黨,唔自己去睇吓證據同testimony就信傳媒落判斷,好似冇思考能力咁
AH唔鐘意不利自己嘅頭條嘛
好明顯係AH個pr team開盡馬力
反正mainstream media都日漸西山
會quote嘅都係content farm
佢真係代表迪士尼 一開始有講
不過佢亦都無講過話唔用JD同op-ed無關
如果冇記錯
應該係asked and answered 即係已經答過呢條問題
compound好似係 一條問題問緊兩樣嘢
好同意你最後一句
保持距離就係最佳距離
同埋bpd 係無藥食
佢可能吹水or 有其他mental problem
個 executive 唔係以私人身份作供, 佢無權作出 cast 唔 cast Depp 落 Pirates of The Caribbean 6, 但係佢有提過 "I am not aware" AH 篇 Op-Ed 係(公司內或公司外)對 Johnny Depp 嘅 casting 有任何影響。當然可以等下個星期 rebuttal 睇吓會唔會傳召更大粒嘅 Disney executive, 但唔認為依單報導有標題黨成份
更加準確應該: 佢話係佢職權內唔 aware AH 篇 Op-ed 係公司內外對任用 JD 嘅決定有影響
有冇CV質問AH版本
「星期4仲要庭外支持親手送畀對方」係咩意思?
最過份當然係好多媒體叫人唔好 generalize AH老作 去其他 #metoo allegations
唔好深究
hi bye 算我覺得直頭要開post 分享bpd
等大家識到一個人唔對路快d 走
呢樣又冇錯喎
AH 老作 metoo 事件靠屈唔代表所有 metoo 事件都係事主老作靠屈

所以啲女拳咁做其實損害爭取性別平權
係咪JD ex-wife?
尋晚終於睇左camille質ah捐錢果part 真係好精彩
人地問佢有無捐 條臭西一味重覆話我保證會捐
最後仲要比camille質佢拎到錢過左13個月都係無捐
今次單嘢咪証明唔應該 BELIEVE ALL WOMEN (VICTIMS)
你有証據即管報警而唔係單憑條女講話被人性侵就咩都唔理信咗先
INNOCENT UNTIL PROVEN GUILTY 唔使教啦吓話?
告嗰刻已經人格殺死咗嗰男人,無論結果係點男人最後都係輸家
點都好過條女講兩句就令個男人社會性死亡
佢立案之後被發現無中生有起碼可以用 perjury 去 hold her accountable
個社會現況係對男人極唔公平, 所以一向啲咩性侵強姦指控一向主張 distrust and verify
見到樓上講BPD 講得好中
會唔會係JD知AH有錄,知佢想點
所以自己又錄保障自己?
,唔講唔覺真係好多癡線佬
啱先前幾頁先有個係咁喺到屌人話ah無失控
人哋點解釋都唔聽
咁大鑊,你有無睇醫生
果個網路分析專家
將出面流行緊乜嘢hashtag做晒graph喺庭上show晒出嚟
本來冇得上網嘅陪審團,就係咁知道晒出面全世界都嗌緊#JusticeForJohnnyDepp同埋#AmberIsALiar,同埋有個term叫做#AmberTurd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞