Amber Heard vs Johnny Depp 最新戰況 (2)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
古人誠不我欺。
係我唔啱,明明見到red flag都救世主上身,結果燒埋自己。
結果越拍越唔對路,拎返本書出黎查下先發現領野。
咁唔怪得佢 前晚係咁播片真係冇咩好講
可能想絕地一煲,令到turd變左受不公平審訊,之後輸左上訴都易好多
當 dodge a bullet 囉, 結咗婚生咗小朋友先發現咪仲慘
今次搞成咁,全世界都見到Turd有幾癲同點樣陰鳩自己隊友。
仲有冇律師肯接佢單case都成問題啦。
呢樣真。
你揾唔揾到陪審員都成問題啦 變左做國際大新聞點揾陪審
到時廣告咪話 連amber都忍唔住用既馬桶
有得諗wor
識一個人都好BPD
唔想再fd
痴撚線公司有問題佢地自己有自己既一套想法
反正會將個錯射番落其他人到
就算佢自稱realise 到自己有問題
都係講下架咋
不過有樣野唔明,點解佢地日常d對話可以錄哂音
仲有
Ask and answer
Compound
X2
講返我個BPD同事

珍惜自己嘅精神健康,同呢啲人保持基本禮貌就算,千祈唔好唔小心同佢熟多少少
多年經驗所得,你點做都滿足唔到佢地㗎。
你關心佢即係你侵犯緊佢私人空間,你俾自由佢即係你唔care佢。Damn if you do, damn if you don't.
唯一方法係保持距離。
多謝你哋嘅分享
amber turd approved
佢明明話我無印象,亦戴曬頭盔話我唔代表迪士尼做決策班人既意見,我剩係負責開發方面,做決策唔關我事
之後係班傳媒亂咁報,講到條女代表迪士尼咁
係囉,仲以為我記錯,明明個證人淨係話唔知,呢啲決定唔到佢做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞