Amber Heard vs Johnny Depp 最新戰況 (2)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
對jd好似係
Jd律師會唔會cross examination 依家個證人?
應該會, JD 個邊剩餘時間多過 AH 十個鐘
如果AH用晒啲時間 JD重有時間
係咪JD叫證人 AH個邊唔可以cross examination
乜可以次次比人sustain objection都喺個位到大叫話唔覺得有問題架咩
應該係, 但就算AH 個邊 runs out the clock , 都仲有兩個鐘做 closing argument
就咁up話同一日出街就得? 唔洗show兩篇報導出嚟睇下日子係咪真係一樣?
我估呢啲應該唔駛拎出黎對比因為係公開哂嘅嘢?
Btw見到你個名有啲肚餓
我估係問得都肯定做哂功課 只係要講一次出黎
如果後尾check到係錯應該好大鑊?
就咁睇我覺得呢個證人係 AH team exit strategy
就係有誹謗,JD都冇 loss ,想講佢既 career 已經washed-up,自己既行為導致,起碼唔係賠50M先

常識都知 任何人被誹謗都會有economic loss,何況JD呢d大明星。只係量化唔到,又唔係judge 判, Jury 聽完一定唔受佢呢套。 竟然話JD zero loss AH 所有人都好撚肉酸
因為係 expert witness 可以 rely on hearsay (例如行內口碑) to form an opinion, 但唔可以將句 hearsay quote 出嚟
expert witness 可以rely on hearsay去講自己意見
但唔可以state the hearsay 應該係
一開始jd個男律師cross examine 個白頭佬psychiatrist 好正
勁有邏輯
Elaine needs to ask better questions
好似啲巫婆
其實換角呢件事點都影響disney個朵
屈錯好人
華納好似係塞左舊錢比JD叫佢辭演
留名等聽 #AmberTurd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞