Amber Heard vs Johnny Depp 最新戰況 (2)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
唔係咁樣俾個八婆反cup呀?
有無懶人包
高人
其實係呢兩日多咗好多啲標題黨報導姐
實際上啲所謂新證供全部廢嘅
AH side形勢冇話好過之前,只係對JD嚟講單案本身難打,
而家都仲係難打咁解
AH果邊經過呢幾日反而倒咗唔少米
冇 呢兩日既"證人"都係指冇見過Amber表面傷勢同JD冇打到佢
最撚離譜係用hastage做證據話JD冇名聲無受損 比JD Lawyer立即駛到
Fake news黎斷章取義
琴日disney個director只係話佢咩都唔知 冇聽過disney炒JD 係因為AH
而個報導就用呢句當左disney唔係因為AH而炒JD 垃圾新聞
好彩有live
先可以比人親眼聽到Amber Turd
做過幾多衰野 講幾多大話
冇錯
跟住落黎應該就係打
JD到底係咪因為AH同篇文而名聲受損
仲有18hrs 期待下下星期有咩新證據
Turd有演技架
不過佢有既係拙劣既演技
補充一下,因為證據數量多,trial extend到27/5先完
同埋你叫Disney點認
「係啊我哋就係聽咗片面之詞,未審先判炒咗佢啊」咁咩預佢唔認㗎喇
無記錯一開始啊Turd死都唔肯live
唔知點樣JD爭取到live
之前冇跟開單官司
而家新手想落坑
都唔知從何入手
被take down左channel果個律師有入去旁聽架喎
啲陪審團完左係咪冇得返屋企,要住法庭提供嘅地方,同埋係咪唔俾上網???
如何俾上網就9成都support johnny 啦
一單大型民事案,由陪審團裁決、每堂live比公眾睇、民間亦有自發既法律背景人士幫大眾commentate,真心係rule of law係公民社會既體現

雖然真係幾好奇JD個邊點爭取到
Heard個邊實argue live會比公眾輿論影響陪審團決定啦
所以尋晚其實好好笑
AH果邊個證人話咗俾班Jury聽#JusticeforJohnnyDepp喺出面個勢排山倒海多謝晒
如果咁, 做陪審團同坐監差唔多
香港都係咁啦
每日有錢收返,未判之前係住酒店
如果好似今單咁要接近成個月
無網上咩都做唔到, 幾多錢都補唔返

AH果邊啲證人係到dum波鐘
班陪審團會唔會屌晒鬼
審緊係唔使 與世隔絕,係返得屋企訓, 陪審團 係最後 退庭商議結果,成日都傾唔掂,先至唔比走, 留宿繼續傾, 傾完先走得
係AH自爆先咁多野睇
正常黎講邊有咁多花生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞