Amber Heard vs Johnny Depp 最新戰況 (2)

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
一齊食muffins
Seems dr curry who did an interview with both JD and AT
有啊,仲好好人咁請佢食muffins
然後AH個律師就係度用muffins問問題
哇咁兩邊可信性差好幾皮喎
呀係喎
老公買muffins喎
AH team 冇證據唯有行呢套去challenge JD
笑死 個法官都覺得佢煩 要休庭
AH 個邊冇乜時間淨,今日 or 聽日要絕地反擊,唔係輸硬,而家同頭先個醫生都係focus 係selling 一個narrative JD講既 story 有錯。第一個係影射JD講大話,因為medical evidence 唔 match Jd既 description,第二個係話JD 可能冇講大話,但佢飲酒吸毒自己做左d 咩唔會記得。似乎AH team 最後努力只能 focus 係減低 JD 既 credibility,第二個可能成功減到JD 10% credibility? 但係而家AH既 credibility 應該係全世界最低既人

AH本身得8個鐘,呢個證人應該已經用左一個鐘,再由佢繼續講野,隨時係自挖墳墓 而JD 係仲有around 18個鐘

之後既 rebuttal AH個邊只能夠眼甘甘 睇JD team 拎d 最 juicy 最爆既witness去蓋過AH而家呢堆saying nothing new既expert witness,淨係請Dr. Curry 做多次 profiling 應該冇人記得呢段,未講Jennifer Howell 同 Kate Moss
咖哩會唔會對muffins有PTSD
Kate miss會出咩?
睇d lawtuber講話,本身冇諗過有機會出,但係AH 自己提左Kate Moss出黎,所以好有機會出 起碼已經提供左足夠理由搵佢出黎
Ah自己上證人位都曬咗好多時間
係咁作故仔
啲人話可能?
問一次可以理解
但人哋咁清楚解釋完仲死咬住muffins唔放咪搞到Elaine自己成個智障咁lor
唔記得之前IT狗自爆拎幾錢個鐘
呢個doctor DUM波鐘到咁明顯拎個幾萬蚊
頭先個醫生都有講
連法官都覺得佢九唔搭八
好似上緊堂咁 全程對住jury
Elaine都停唔到,條友係咁講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞