[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (91)

1001 回覆
0 Like 4 Dislike
btw喺風車村可以隱約見到聖樹
第2隻人都想執哂啲嘢唔覺唔覺都100個鐘
畫家其實好勁風車村雪原咁難去都去到
你不如你諗吓你點上天空城再諗吓亞歷山大點上
等佢地返大賜福團聚
亞歷山大可能話其實唔難
跳上去
佢要先游水,再踩水跳
https://youtu.be/pz7Rpce2cRc
唔怪得女武神同碎星打和,人都未行到就已經比人射死左
咪打完火巨同你一齊上
最好揪原來係黑劍
完全係技術擊倒
好彩黑劍得半條血
你睇佢故事入面都講黑劍殺左宵眼女王(黑刀大姐既老大)你就知佢好勁啦 話曬黑刀都係用黎殺半神既存在
故事上好簡單,你打贏黑劍佢唔會真死因為佢控制死亡,但係佢贏你一次你就死
係 但係當命定之死番到去真正嘅主人到(宵眼女王)之後既黑劍就冇能力再殺死半神
最好揪原來係黑劍
完全係技術擊倒
你睇佢故事入面都講黑劍殺左宵眼女王(黑刀大姐既老大)你就知佢好勁啦 話曬黑刀都係用黎殺半神既存在
故事上好簡單,你打贏黑劍佢唔會真死因為佢控制死亡,但係佢贏你一次你就死
係 但係當命定之死番到去真正嘅主人到(宵眼女王)之後既黑劍就冇能力再殺死半神

呀梅隻宵眼真係好神秘
你要知道黑劍既強大在於命定之死(黑炎)
佢死左一之代表命定之死已經唔係黑劍到
回歸原本既主人 手上 冇左命定之死既黑劍 就算復活 都唔會殺得死我地 因為我地有女王既不死(一直復活)既祝福
所以你行到癲火結局 真女主先會覺得佢可以為我地送上命定之死
太多證據指向 阿梅 係宵眼女王 (把使命短刀同黑刀招技一樣)(燒樹既火種要知火焰流向,黑炎)(到結局既為我地送上命定之死)
咁比使命佢既母親又係邊個如果佢真係宵眼,咁佢真係大愛比人殺比人背叛,都話呢個世界D人仲有救,唔應該癲火
但佢成日讀marika既詩又話老母又話盛,依家好似有個講法,m字頭既仔女(自交而生),都係為左融合同獲取外神既力量,啊梅會唔會為左獲取宵色女王女量既結果?
即係佢係女神自交宵眼既力量生出來
所以如果你癲火佢會追殺你
我個人見解係佢愛佢既母親 為左女王而死係黑劍手上 你要知道當時黑劍手上冇命定之死 姐係佢跟本上殺唔死宵眼女王 再講阿梅話自己係被燒死 要殺死宵眼既方法只有佢自己用黑炎(命定之死)燒死自己
我覺得啦傳遞marika 女王既話係指頭女巫既工作 雖然阿梅話自己唔係 但佢講過佢會代替指頭女巫既工作
點生出黎我唔洗楚 等其他神人回覆 或者去問英高
幾時有dlc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞