[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (91)

1001 回覆
0 Like 4 Dislike
其實係咪要換過隻手掣
一想清怪就食得shit,兩種暴龍追勁遠,追追吓再加啲白濁液體射你
結晶飛刀打佢
er啲火位真係勁user friendly 大大降低隻game難度
佢依家又改廢雙BOSS,又改到英雄墓架車殺唔死人,又改到D熔岩同毒湖上面可以跑,已經唔係user friendly直頭係咁CUT難度
但我覺得少火坐唔會增加隻game既樂趣
次次打輸boss都要行勁遠先打到王
只會覺得好煩
講得好岩 可能我懶 我其實希望每隻boss出面都有楔石 打外母條路都幾冇癮
大部分情況都係尻跑返去你死嗰到,少火唔係難咗係煩咗
女武神p2都明顯攻擊性低咗好多,之前打佢p2只係見過佢行一兩次,9成9時間都沖埋嚟,而家佢行都跑係50/50
如果用魔法打(唔好秒左佢),你會見到猛攻既佢
用魔法打佢開花好難唔打佢大半行,到佢3成血又開花
用快劍 岩石球

輝石

但佢真係被動左好多

3月打果時要跑到好遠先飲到水

另外d雙boss我覺得直頭係壞撚左

一隻死左 另一隻仲會坐係度比你打一下先開始行動
兩隻肥神皮 冇刻意拉距離 打完一隻 另一隻仲未行到過黎
我覺得dack soul先係好多年後既世界
男性角色穿老貴人裝備
下面會變大

https://www.youtube.com/watch?v=RgkDUPH4yfs&ab_channel=DAI
應該係因為設定上黎講學院唔會擺瑪利卡像先會咁,不過我覺得門口擺個賜福都得啫
門口擺又同boss room個賜福重覆左
我想問
我已經打到去聖樹
我個阿歷山大 壺哥
仲係碎星執緊碎片

已經講野講到重複
火山條土龍都打埋 佢都唔肯郁
係咪bug左
去埋湖區望下,冇既話就應該冇了
冇得拎佢個護符
新patch? 早幾日打英雄墓唔係咁
PC? 晏D可以SAVE LOAD比你
千5血30減傷 第一下會扣95%血到
上個patch,剛改時已經有人講了,係咪你太少血😂我50血著死眠佢都秒唔到了二周目佢連自己D骷髏都秒唔到,無得用架車殺佢哋了

熔岩跑步反而好似無咩人講,我一開始仲以為因為我變佐輕裝先跑得結果琴日試過重裝都無問題,完全CUT佐熔岩無得跑呢個合理設定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞