[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (91)

1001 回覆
0 Like 4 Dislike
想你SL識下朋友

Reddit有個post有講,但有人話requirement 係 have a friend,幾好笑
You too 早排刷野無乜人應,全部自己刷到癲,不過另一種樂趣
你隻角幾多LV,我130,想睇下個召喚RANGE
咁有幾週目就係比你咁用
我150,set pw 唔限應該
1條8Gb ram?
如果想CALL人最好去遊戲群,呢度始終都係論壇來,無咁即時性,而且推多幾個post就唔會有人睇返轉頭
我notebook 都要16G ram啦
個暗器一周目 TOTAL得80支打一隻王都用晒都殺唔死,,

黑箭又係得80支

呢D道具玩起黎幾好玩,但真係太少
同埋玩左咁耐岩岩先發現,原來火焰巨人有兩個入口
可能一開始我地係唔同入口,所以見唔到印...
1080P其實唔難推 AMD唔熟,就咁睇ram差左少少,我自己16轉32GB係順左(順指40-50fps)
係我都依家先知啱啱柒左
個樣仲要一樣,我岩岩先知,O撚左
呢邊個窿細少少
呢度舒服D
屌你老母仲大雨過創星雨
其實cpu都有d舊
創星雨如果可以係咁出就好,依家個範圍太細雖然用得20幾魔,算係咁
我1050ti 兩條8gb ram 全低效,平均都有3x-60fps
唔會話好lag , 間唔中lag一下咁
結論係咪換GPU作用不大
如果有獨立顯卡,其實粒U唔太重要,我前年果時1080TI配第3代I7都開到最高質素,依家D game應該都差唔多吧
間唔中lag可能關game事 上到60算係咁
8gb ram chrome開多幾頁都lag
依隻驚唔駛咁高fps 既,60夠做啦
我個張卡用咗咁耐
我都係,依家3080TI加第十代I7都仲會間唔中LAG一下不過都要睇間唔中既定義,如果個間唔中係幾分鐘LAG一次應該真係有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞