[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (91)

1001 回覆
0 Like 4 Dislike
其實水管底個支架佢入唔到去
第2隻人繼續卡女武神

海妲又話做我條女 而家燒死左
咪身教比你睇咩係癲火教條囉,大家都係要被燒死
終於爆機
打咗2個月
70個鐘爆機
而家坐火無人傾計 哭
有連技咩?咬幾下嗰啲唔算喎,屬於同一招嚟,加上傷害唔會秒掛。我記得中完招到佢出下一招技都係會夠時間飲水。
擒拿手真係唔知你講邊招。捉技黎?
佢變咗做癲火聖印記啫,有愛就會聽到佢把聲
咁我一開始就覆錯人了
if you talked to Iji after talking to Sir Jerren (Before the festival), Iji will tell you that Blaidd is actually Ranni's stepbrother, adopted by Rennala herself and they played together like siblings since they were just kids

有冇人得閒試下
好似有見過類似對話
睇完我仲搲頭點解個個都話狼哥係ranni隻兵
明明iji話佢哋兩個由細玩到大
step bro I'm stuck
咁都得
Stuck果個係alexander
Step warrior
洗衣機
Hey! Do you have any Shabriri Grapes?
之前睇倒條片話外母boss fight有個刪除咗嘅狼哥召喚,喺召喚嘅時候外母會講 Come, Blaidd, my child
會見到有枝白色三叉既野周不時出現 㩒佢會有個靈魂出嚟帶你行去啲隱藏洞 你跟住佢行就ok
其他就可能睇下人地啲訊息就會知

普通洞窟係地圖會見到有粒紅紅地黑黑地既野 就係洞窟
冥婚
咁佢又冇講錯
講起枝白色三叉就嬲
利耶尼亞嗰隻特登兜圈入堆怪度
行得又慢
初期我走撚咗去算
查實點解女巫先可以接收手指旨意 唔可以直接傳去褪色者腦入面
因為佢哋甩色?
好多tarnished睇唔到賜福指引
聽指頭旨意可能更難
是咪帶你去堆臭熊度 要變hitman咁匿玩
同我一樣....
第一週目去晒墓地, 好鬼緊張同大壓力...
尢其係屋企人訓晒覺一個人係廳玩果時....
老婆一出黎去廁所就嚇一嚇...
2週目只去同NPC有關既墓地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞