[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (91)

1001 回覆
0 Like 4 Dislike
傳遞女神既話唔係女巫既工作,女巫係指頭手下,但指頭已經同女神反佐面
啊ma個part有d難解,同埋啊梅有講佢係黃金樹內接受使命,有邊個可以入去內部唔記得有冇記錯
結果DLC唔係答案來,只係開啟更多新迷團比你
多謝指正 但我記得既係(有錯請指正)指頭係傳達無上意志既意思 唔係女神既意思
本傳已經打爆左elden beast仲可以點繼續?成個世界係咁多
DLC既話一係返返去古代,同古人打古人,或者參加片頭個D戰爭,當前傳
係既話到時條龍出返4個頭,成座山都係巨人,仲有100%功能既碎星
所以我覺得佢講既母親似係女神,由佢一開始話主角最終會背棄律法,到佢既行為引導同女神想主角做既野一樣,點睇佢都係女神派果邊,但點解佢有宵眼能力同佢點解咁似菈妮就完全無解釋
figma ELDEN RING 狼の戦鬼(原型)
無玩一排玩返
一更新完佢話我作弊
Wtf
老婆個rune已經可以係一個dlc,上月亮打,某改版後老婆山上面第2個月亮唔見咗
我個人見解覺得佢母親未必係女神 有機會係女神 有機會係宵眼女兒 之後宵眼轉生去左女兒身體
係,所以指頭同無上意志依家同女神係敵對既,女神就係比無上意志困住,身為無上意志代理既指頭都唔會幫女神
重開試過
另外一個重點,就係神皮使徒既立場,通常佢地都係神召塔前出現,並曾經追殺叛徒ranni,其實佢地係咪皈依左雙指?
以宮崎老鬼個死人性格,DLC份量=ELDEN RING 2就差唔多
重開左幾次都係咁
不過算數 反正單機淨係睇少左啲留言
母親係宵眼都有可能,但宵眼無任何深入描述,完全唔知佢既性格,理想,但阿梅做既野既理念同瑪莉卡好似,一樣唔信無上意志,一樣覺得呢個世界唔正常,但都有救
係 所以瑪莉卡 先會自行打碎Elden ring 所以佢係唔想我地修補Elden ring 要開始新時代 (星星時代)
係,唔記得技能定咩有講,佢哋宵眼死後皈依左,但點解瑪莉卡仲可以動用佢地搞黑刀之夜背叛無上意志,點解明明同菈妮合作,又比菈妮困住佐首領,邊個命令佢哋去殺菈妮,呢D野全部無解釋
而阿梅一直叫我地要燒樹 為既係有新既王(我地) 而又要有死亡(命定之死既解放)唔會再有長生者 所以如果你係癲火前阿梅會同你講 冇死亡既世界成為王冇意思
有無人ps5 remote ipad pro 玩elden ring
呢排成日打阻住老婆睇電視 想試下remote ipad pro會唔會順
梅唔要癲火主要唔係因為無死亡,係因為癲火直頭連生物,意識都無,所有野回歸虛無混沌,應該係講無人既世界做王有咩意思
感謝指正
其實修復果幾個結局,律法算唔算好結局?佢係淨消除神既感情,等神變成機械,只負責維繫律法,定係消除全世界既感情,因為佢好似講過神係唔需要感情,但無講人都唔需要感情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞