[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (91)

1001 回覆
0 Like 4 Dislike
其實變成球定變成起源魔法師咁結晶化佐自己都無咩分別都一樣無佐智力或溝通唔到根本起源就係垃圾來,成日掛住結晶化自己,搞到法師個頭咁樣衰,犧牲咁多但又唔係勁,明顯皇室果邊先係正確,人地即使唔洗結晶自己D魔法都勁過起源
清晒地城,骨灰除咗食屎仔同小露未拎(等2、3周目),殺咗蓋利德鈴珠獵人,收齊王城物品(除咗高級隨從set),掂咗癲火攞聖印記,上到天空之城,打殘咗雙神皮,目前去到龍裝大樹守衛前面,執晒天空城鍛造石同鈴蘭鈴珠。

差殺法洛斯條巨龍攞禱告、永恆之城隻龍人士兵、拎古王護符、叛律者入侵、大樹守衛、龍王同黑劍就可以燒樹,應該可以做到人生第一次白金獎杯,無試過咁集中玩一隻game。
發現起天空城仲有條龍 但打兩三下就消失
個位要搭lift上去嘅
究竟條龍有無野出

打完得石仔
咁唔撚打尋日鳩行先知亞歷山大任之後仲有得繼續行上去
又月中
可能又有更新
自己玩完第8周目加埋之前爆肝式刷錢已經玩到713,
想開隻副角專打pvp,想請問壓等大概壓到幾lv比較好?
係聖樹多
或者自己召人,你去D石像仔度食藥,通常都多人
125-150
女武神把刀同開花打BOSS好廢
硬直大到
夜麻麻玩Elden Ring好有壓迫感,特別係地底
係深根底層跌死完無數次之後又去到聖樹絕對會好絕望
一周目用法師打到150開二周
其實二周南部啲洞係咪唔打都得
經驗值加倍完都係少
有了
打完滿月女王,
未繼續主線住,
而家周圍探索緊,地圖真係好大,
唔睇攻略真係唔知自己miss左咁多洞穴,地下墓地
但有時真係唔想睇攻略,自己搵先有驚喜感,
但地圖真係太大
依家鮮血旋流 + 咆哮係咪 nerf 左
想揾 d 新野玩
南邊過左摩恩城就算
想問有冇pc版嘅巴打覺得keyboard mouse好難操控 唔知係我新玩定點啦
啲input好似有啲delay咁但玩落冇疾
玩盾幾乎擋唔到 發現個角色唔係擋緊我camera orientate嘅方向擋過去 搞到次次都擋唔到
開地圖出嚟仔細望下嘅其實可以估到邊啲地方應該有嘢探索
墓地係地圖見唔到?
係見唔到, 但如果你見到地圖有一撻地方空白冇嘢嘅, 你就會估到應該有嘢漏咗
bloodbourne啲墓穴係好煩姐

重覆性又高,獎品又少

打到尾為咗拎個戒指
屌,無諗過
依家 lv1 想全清地圖
好有 heart
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞