[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (91)

1001 回覆
0 Like 4 Dislike
尋日先知有老將呢個boss
Youtube睇片好少人打呢隻
你講蓋利德?雪山果隻上聖樹必打喔即係每個打女武神既人都一定打過老將
尼奧
尼奧點會少片,人地仲研究埋外鄉城牆外射死佢
蓋利德個隻可以用噴泉噴死佢,但好似太慢,所以未用過
蓋利德個隻唔難打所以無乜片
我係有晚臨訓前想 lv1 揾 d 野打下先打
點知個義手護符好撚有用
初頭難打 玩熟左靠感覺架咋
我第一次玩打赤鬼都卡三個鐘(第一隻魂系)
打到最尾 打一心都係第3次就ko到
咁仲難過正正常常打死佢
咁多隻係咪全部唔同人? 冇仔細留意佢地咩樣
打老將唔召骨灰真係打撚死人
1打3 仲要又盾擋 又打到我勁易硬直
唔同名,唔同人
佢用得幾耐,用咁多fp
隻狼都可以玩遮同吹壺姐
隻狼 比 Elden ring 少水飲
又冇得長舉指紋盾呢d 嘢
更加冇得call 骨灰
到依家都唔知隻狼點玩,原來危要用跳躍黎解,仲識破又係唔知點出 d紫影全部fake 9 人,我覺得打刀幾好,但整體上無乜動力玩落去
初頭難打 玩熟左靠感覺架咋
我第一次玩打赤鬼都卡三個鐘(第一隻魂系)
打到最尾 打一心都係第3次就ko到

好多人一心好快過卡嗟怨卡到傻但係又好多人嗟怨好快過卡一心卡到傻
喺門口等隻雙劍會狗沖你1v1,跟住你鐘意磨隻老將到半血又得等隻盾盾撞你1v1又得,呢隻比人圍完全係因為你自己沖埋去求人圍你除非你武器都冇升
用迷惑樹枝可以 2 打 2
迷惑樹枝可唔可以出2次變3打1
可以,一開始係隻盾佬既右手邊用一下

等佢地打盾佬

就對住隻雙劍用
呢家玩緊DS 3 除左畫質差D外

地圖搜索上同ELDEN RING差唔多,

係睇唔到地圖

同D怪追得勁D都幾好玩
DS3張地圖細同暗,玩落舒服好多
隻樹靈我係直衝過去 起碼死咗廿次 跑到燥
死一次已經果斷轉狗步衝
癲火打樹靈op到傻撚咗
果隻閪樹又係仆街黎 勁難打 條橋又窄 死空幾廿次 唔憤氣又想打死佢報仇
可以去右邊上樹再由屋頂落去
我試過好多次得一次得,但個次太興奮,貪刀死左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞