[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (91)

1001 回覆
0 Like 4 Dislike
筆記話金針可以解癲火,叫你去搵金針,金針介紹就教埋你點用
我打到把守衛長槍裝冰槍好勁下
不過普攻有d手短,同埋好易打牆彈刀
狼人把劍戰技削韌麻麻
好似有d手短
唔認同,nokron就噉睇點都唔似被隕石砸過,同埋greater will陣營除咗radahn都冇人用重力,radahn重要係學嚟打鳩啲星星
褻瀆加滅洛斯
未拎佢第二個動作 未打碎星
就去咗火山被佢踢落街
又未搵返佢嘈就入咗官邸
等下周目
佢個追憶寫到明就係佢摧毀永恆城重力只係睇你點用,唔一定咁暴力成個隕石碰過去,可以用重力成個大地沉落去,而且佢果招浮起你明顯係重力魔法來

無上意志係交界地發展既勢力系無人用重力,但唔代表無上意志唔識重力,無上意志係上位神來,佢甚至可以賜予神格,佢唔止一種力量一D都唔出奇,而且外神都係外星來既,派人落來都係用隕石形式咁落(例如艾爾登獸),分分鐘重力係太空外神既共用魔法來
佢唔係話打爆咗其一個永恆城咩?似係打爆咗無名果個城喎
老婆劍上左buff就咁斬仲勁
呢隻太大眾面俾你用唔小心啦
高攻只係佢加血成長曲線有問題,10到20加丁屎咁多,25到30加勁多血,35到40又加勁多,所以前期點嚟點去唔明顯中期咩都好似好大力咁但係你點到40其實冇咩嘢會秒殺,得某一兩招捉有機會

加上紅水個回血量又係勁19,回你55-60%血,飲多支又哂,留喺6 7成血又好有機會秒
全部永恆之城應該都係棄子整,全部都係落地底,同一種犯案手法,應該同一隻野搞出來
nox裝完全冇講過佢地以前喺地面,係棄子有講佢射爆咗一座永恆城,而且永恆城冇被壓落地底嘅痕跡,係夾硬壓落去起碼都有啲嘢扁咗唔會好似個島咁喺個大山洞入面
點解老婆要揀個4隻手嘅公仔...
同埋棄子翻譯又係奇奇怪怪?英文係虛空自產natural born of the void
未講咗佢老師係咁嘅樣
即係你覺得永恆之城一直都係地底,但佢地信奉夜空喔,點會係睇唔到夜空既地底起城咁ON9講到佢哋慘到要起個虛假既夜空,似係無奈多過特登
唔係有講佢地想造神比人迫害咩?
佢老師其實咩種族來我未見過有4隻手既種族佢老師描述到好似好勁咁,但完全無其他人識佢,好奇怪,好神秘
我只見到指頭刀同件衫話比無上意志迫害
日文係暗黑的私生子
我都一樣PC中bug
可以比埋我巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞