[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (91)

1001 回覆
0 Like 4 Dislike
有,我刷個盾時拎左幾套
唔該巴打
拎曬格密爾 羅德爾 靈廟 就係無紅獅子
仲有聖樹
到依家都唔知隻狼點玩,原來危要用跳躍黎解,仲識破又係唔知點出 d紫影全部fake 9 人,我覺得打刀幾好,但整體上無乜動力玩落去
危係冇得擋,但人地插槍時可以踏佢槍再反擊,幾睇反應
其實一直想知魂系game 2週目同dlc難度係咪分開計? 即係無論幾多週目 dlc難度都唔會改變?
係咪打完final boss可以好似ds3咁自己決定入唔入ng+?
接下來 上 很有用
呢句係遊戲官方用開定點?定係英文直譯
直譯,本身堆英文phrase易砌做句子,中文就會怪怪地,你留次言就明
滿月係比達垃岡溝到先變神姐
好似公屋妹嫁比有錢仔咁咪一鳩飛上龜頭變鳳凰
唔知
照用獵神印記
D boss : 點解有時打打下隻甩色人會無啦啦多左隻透明既出黎
應該都係跟當前個難度,自己玩Ds 3同bb 都係玩足曬8周目,感覺DLC同週目強度一樣,愈高愈難打。
尋日玩玩下部ps4 slim話過熱自己熄左
從新開機揭開頂蓋發現風扇唔識轉
係咪燒左個風扇?
成神講緊菈妮,菈妮都係滿月系
滿月幾時有成神
第2隻人都係打咗6粒鐘先過女武神不過開始避到水鳥,有好多次剩係比第一波最後1hit hi中
呢排玩少左,琴日開黎玩下都係比呢下 hi 到
依家個 save 留住女武神條屍比我練習
我覺得自己有小小變態
有冇巴打教路pvp對面狂放毀滅流星可以點打
同佢鬥快鬥高攻,毀滅流星出招要2秒 , 期間只可以慢慢行,你如果係用屍山血海,狗步加爪,獸石 呢d , 可以直接cut 佢招喎
不變盾牌
下水道中段咪有隻王室幽魂 隔離門好似有怪 但又搵唔到路去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞