[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (91)

1001 回覆
0 Like 4 Dislike
BTW我係特登殺佢偷我錢偷得咁開心啦,反正我已經私有化佐露,無人成到王,佢已經無利用價值
即係完全唔知做咩尻嘅生物
令我想起以前刺客教條機翻,一堆句子翻譯做私生子我睇到
唔明點DELAY法
我都係就咁碌
比人打到硬直,再迫你碌多1-2下呢個試過
同埋有時會碌多1下,A多1-2下都試過
但DELAY即係點
幾時得,就食飯
我都唔明,只要唔係過重,一㩒掣就有反應。只係種種武器起手時間唔同。硬直還硬直,唔係delay.
其實同以前有咩分別 d人成日話ER 既BvB好唔公平
等我仲以為係普攻RECOVER TIME太耐先碌唔到TIM
我有時打完會企左係度,就係咁既原因?
所以就搞到玩家全部走去D王既屎忽?
你話佢唔係特別勁
你本身有冇睇過其他人打 定係完全冇先
你本身有冇睇過其他人打先 知哂d招先開始打就梗係冇咁難
以前要巨武先有可能2-3HIT打死人, 血量成長平穩D唔會30血同40血差近一倍
我就係咁,明明禁左又唔碌,有陣時又碌兩次
但我晚晚打 pro club 又無事 (可能我小落剷
我幾時ok
等你完食飯先
佢耐唔耐就會多左個INPUT, 通常係借力或耆2個制的輸入例如跳斬, 我估係你放開跳制攻擊制未放開佢當你禁左下攻擊,至於DELAY就佢鐘意就DELAY 你半秒有時就食撚左你個INPUT 明明跳斬但係跳埋去唔斬有時明明仲有氣但係唔撚碌
NOW?比左你先啦 呢個任好易MISS
咩位等
佢有兩個符,一個係解晒成個流程拎亞歷山大,一個就咁打死佢都拎到壺符,但係前者效果高d
無偷到錢,跌錢少咗係bug嚟,fix咗
我知 但我一周目拎唔到了 中左bug
又要打到二周目推到好後先拎到
照流程應該係聖人橋>月隱開門>獅子城+拉塔恩>壺村>火山>天空城
我一週目跟住做無問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞