[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (91)

1001 回覆
0 Like 4 Dislike
些牙可以嗎?
比機械管治既世界可以算係好? 我唔認同
因為你見到佢姐如果張神當成天道,命運呢D無形野,佢應該同物理法則差唔多,咁會唔會較易接受呢
以下係我個人覺得DLC 有可能會涉及或拓展嘅劇情:

1. 米凱拉同托莉娜,可能關廢案中啲酒同夢境事,仲有瑪莉蓮娜第三次開花(可能係好似米莉森咁開花,被米凱拉背叛?)
2. 流浪民族、夏波利利同維克嘅癲火故事嘅拓展同前傳
3. 永恆之城仿身淚滴廢案重寫,製作仿身王者嘅人同冰恆之城搵到嗰把獵殺指頭刀嘅神人化身
4. 第三個永恆之城,即係諾克隆恩同諾克史黛拉以外被毀滅嘅城市,以及黑月同棄子嘅故事。
5. 鮮血皇朝,蒙格遇過嘅真實之母同鮮血皇朝前身。
6. 永不開門嘅競技場
7. 惡兆獵人面具,個位喺每一位惡兆之子夢中出現嘅微笑老人同古代熔爐百相時代力量嘅關係
8.死王子、巨人同古龍信仰入邊嘅太陽同日蝕之神嘅情節。
9. 義手劍女武神瑪莉蓮娜嘅師父流水劍士同舞孃精靈(可能係狄卡蒂)嘅故事
10. 古代熔爐世界樹(深根底層)喺燒咗黃金樹後嘅復甦
11. 蛇女外出旅行嘅後續
12. 移動靈廟入邊7位神人嘅屍體各自嘅故事
13. 宵色眼女王同阿梅嘅關係
14. 雪原大白金之子接收生命力量後嘅故事延續
15. 六座神授塔中間嘅地方
16. 地圖上邊畫嘅船象徵嘅外來者真身,以及同永恆之城嘅石碑最頂嘅船隻浮雕嘅關係。
17. 結緣教堂嘅女神像、大賜福入邊拎開花杖嘅光頭阿伯雕像嘅背景

冇機係手 但圖既說明要有相關命運既人先用得 唔清楚黑劍係唔係就係有相關命運既人
係為設定上我係王 所以我知道神做既咩 點接受
蛇女應該做唔到DLC咁大型啦靈廟有講過入面既無頭屍係神人來?
話說米凱拉 係唔係男人
咁又係,而且諗深一層,神無佐感情,但控制佢既無上意志有,咁仲衰,即係神會變佐無上意志手中最冷酷無情既工具點知無上意志下一步想做D咩仲有外神,一堆唔受律法控制又有感情野心既生物,而且世界會無佐進步,因為佢唔會準許新律法,例如米凱拉同菈妮都要死
可男可女同佢老母一樣
我試過PS5 remote 電腦玩,都ok , 係有少少delay , 打Boss 問題不大,只要你唔係玩盾反
女武神阿哥,唔係男又點叫阿哥?
所以鮮血君王同佢係BL?
但我又覺得無上意志 唔會理我地既世界 唔係都唔會斷線
外神先係要擔心嘅野
蒙格搞鳩佢,但米凱拉不為所動,可唔可以叫BL
我覺得係
只可以講蒙格係屎忽鬼
斷線只係因為個世界比瑪莉卡搞到咁,要太多精力,覺得唔值姐,如果有神幫佢輕鬆管理既,佢咪會好似以前咁囉,你方佢唔會返來咩
叫雞姦所以成個卵入面都係血
佢根本唔care佢係男係女係馬騮定蟹,佢剩係想要佢啲血玩血祭
米凱拉好似有魅惑能力唔好怪佢啦
首領可以係過橋抽板,儀典陣都封印左一堆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞