[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (91)

1001 回覆
0 Like 4 Dislike
都岩既老婆用指頭試刀 我地用npc 試刀
我都殺過 仲唔止一次
第一次俾啲留言呃咗話要打落去幫佢解鎖打到紅咗攻擊我 我就殺咗佢
第二次俾幾隻轉轉怪跟咗入嚟轉死曬所有人

我呢啲先叫唔小心
佢唔係紅名都唔會攻擊咩,仲話你殺佐佢都無意義
知道啦巴打 係我唔啱啦 我故意殺npc
食糞者做骨灰好勁 下世唔好殺佢毒9佢ok
我嗰次佢有出魔法句對白好似死咗先講
未死,殘血到睇唔到血條姐真係死佐既話贖罪都幫我唔到
都係
不過好懷疑其實會唔會太樂觀
將律法帶離交界地由佢地自己搞掂
但佢個大世界咁多外神 佢地唔會趁機繼續染指交界地咩
依家最多係咪8周目?
星星時代 你老婆要去殺無上 區區外神怕咩
星星啲黑暗棄子見到都唔開胃
黑暗棄子係無上意志既部下,唔係群星既
上個小更新係咪偷偷改弱佐死王子杖對死靈魔法既加成,或者改勁佐水母盾?我明明記得以前雙死王子勁過水母盾
唔係群星咩? 望下兩把同佢地有關既武器
https://eldenring.wiki.fextralife.com/Bastard's+Stars
https://eldenring.wiki.fextralife.com/Wing+of+Astel
個介簡都講係恆星咁上下/ 個特效+20%攻直頭係針對void type虛空種類?
https://www.youtube.com/watch?v=RtqyLjTPuVA
呢條片睇佢個模型條尾直頭係由唔同外太空恆星組成
我衝左入去 之後用龍火燒 返出去
rogier 都未攞到黑刀就死咗覺得佢好慘
佢係無上意志放落來摧毀永恆之城既兇手,其實無上意志好Q勁黃金樹只係佢來到交界地得到既新力量,佢真正既力量唔只黃金律法,所以其實菈妮就算得到夜空既力量最多都只係同瑪莉卡差唔多實力,唔會夠無上意志勁

黑暗棄子既力量體系預期話係星星,不如話係流星,即係重力魔法,即係黑白王同星獸
其實蓋利德右上隻野獸祭師同黑劍係咪同一隻黎
打完黑劍隻祭司都仲喺度等食死根
係同一隻,食齊死根天空城隻正身有特別對話,但點解正身死分身無事又無特別對話,好多設定上既BUG
記得你唔理佢既話食屎仔真係會死係D手手底下...
唔係無限?不過8週目打後數值一樣
女魔法師套裝係咪一定要老師任先有
你講魔女頭?
衫同頭?定男女通用
有冇人覺得如果呢隻game有前作
維克就會係上集既主角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞