[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (91)

1001 回覆
0 Like 4 Dislike
姐係故意啦 大手根本打唔到入黎
覺得月隱好用啲 招戰技夠快
其實本身真係無得解,係咁啱有女武神同樣受到唔想要既外神力量,又咁啱佢啊哥夠勁,可以整到金針出來,又支針可以夠力壓制同為外神力量既癲火(估炸,無人試過),結果又真係得

BTW咁係咪即係癲火神其實廢過腐敗女神金針好似都無得完全壓制腐敗喔
大手識放遠攻架
巴打好似好執著我係專登咁
玩魂系列我不嬲唔會玩屠殺npc
睇佢唔順眼所以唔小心殺佐就好似開始個白面具咁
因為我試過入去食糞者到 之後大手係出面 我掛機 一小時都冇死
我就係一開始故意殺左白面具 太串嘴 話我冇女巫
啱啱做完壺哥任
個心up一up
好似冇左個師傅,致友,兄弟咁
用左咁耐長牙,轉下都好
月隱戰技夠型,但要按兩次掣先出到,
要慢慢習慣
冇玩幾星期 有冇咩nerf /patched?
隻game根本視星星時代唯一解
枝針要去龍王到先鎮到女武神唔識路
我同意
唔係 係因為你係龍王到有時間力量
我無同佢打最後一場 明知佢會死
早兩日 星期六/日 仲有十幾萬人係STEAM玩

單機黎講 出左三個月,算勁多人

同埋人數照計應該PS先係最多人?

下個月應該就出DLC消息,今個星期如果又更新,又會多返人

都想FS KEEP到
但我覺得官方結局會係癲火下代打返上代主角幾皇道
因為太多人成日話唔小心殺咗npc
但明明要打好多下先殺到
有人話唔小心殺左結緣隻龜 我心諗要打幾分鐘先會死點唔小心殺
我應該講好d
係唔小心打到佢兩下
之後佢攻擊我
所以決定殺咗佢
我真係試過差D唔小心殺佐老師果次慳時間唔打怪直衝入去同老師困住既身體講野,講講下忽然被打,仲要屈我牆走唔到,咁我咪出一招月光劍清怪囉,點知轉頭見到老師紅佐殘血到睇唔到咁濟好彩仲未死,即刻去教堂懺悔
我記得有睇過呢個留言
你可以走之後去結緣到解決 點睇你都係故意殺佢
係唔小心,佢本來諗住試刀,結果計錯數唔小心殺佐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞