Samsung Galaxy 討論區 (194) 年度孝子機之選 S21 FE

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
平板7吋係16:9/4:3 同電話19.5:9唔同
電話細過6.4寸我已經唔會考慮
都未到5月
xpower垃圾黎
之前d自燃尿袋叉電器都係佢
5a cable
係20v 5A即係100w線
要膠水?
唔洗
行咗幾間唔見有我想要嗰款
xpower先有 價錢又ok
舊嗰個hub都係xpower
用咗噤耐又ok

唔係都係oem咩
利申 唔識
咁大鑊
同我對話個CS又冇提過
我呢排返工又落唔到門市
再唔得我是但用張卡比就算

呢條係唔係 5A 線

線材為最新USB3.2規格
線材符合最新USB3.2規格,並提供高達20GB/s*的高速數據傳輸。

支援PD及快速充電
可支援高達100W的PD充電,以及支援高通快充2.0/3.0及華為Supercharge快速充電,節省充電時間。

彈性護套保護連接頭,不易折斷
彈性護套能承受多達5000次的屈曲測試,進一步強化護套,既耐用又不易折斷。

採用尼龍編織線及高效的純銅線芯
線材為2倍密度尼龍編織線材料,堅固耐用,配以99.99% 4N無氧鍍錫銅芯,導電佳,抗氧化,保持高速傳輸速度。

規格:
長度: 100cm
支援最大PD輸出: 100W
數據傳輸速度: 20GB/s*
認證: FCC, CE
保固: 2年有限保固
*USB 3.2的理論傳輸速度
你接受到淘寶咪靚老母小新pad pro 2021
S870(6+128)+90hz oled
支援PD及快速充電
可支援高達100W的PD充電

佢冇講5A,又W, A 我又唔好識,睇到一頭煙
我細機S22 都係用AT,用到指紋
但手乾既時候係會detect唔到
即係咁原廠快牛有3隻25w/45w/65w,咁你覺得100w線夠唔夠食
點解22u 開excel黎用咁鬼lag 係咩問題
通常100W線都係5A,放心可食用
https://m.price.com.hk/product.php?p=388194

想問下 買舊款s系列 咁平有冇伏?
可惜冇得插記憶卡
好平咩
諗緊換唔換機 我部s20 開96hz 唔打機
1日大約5hour sot
s21, s22 仲少過5hour sot
定義咗SOT點計先
去setting睇
我2.5hour sot (唔打機 影相) 大約用左50%, 跟住乘2
3千幾喎

以前6千 up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞