Samsung Galaxy 討論區 (194) 年度孝子機之選 S21 FE

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
舊年被人屌開花 , 加陣變咗恩物
4月5號睇 smt 已經係 4898
今朝上網入購物車果陣淨係彈咗個尿袋俾我
我懷疑放都無人要
減完價咪變恩物
carousell 放緊 120
啲聲仲衰過唔駛1舊水嘅大陸牌子
,同埋又出消費券,變相部機係免費送,仲點會唔係恩物
咁佢會用default信用卡?
平時都係熄nfc用先開app開nfc
後悔咁遲先知
原神以評測工具嚟睇OK
以遊戲嚟睇係垃圾嚟
邊有Game寫到佢咁垃圾
而家似趁消費券清貨
無垃圾嘅產品,只有垃圾嘅價錢。 8gen1如果係賣翻7系價錢肯定個個讚好 se3賣2.5k同理
其實smt一夠期就會清貨
note10+個陣大特價抵屌到
到時清完又話反應熱烈再加推n十部
當年 note 10+ 清貨幾錢?
s21 之前網店睇都係 3898 添
不過得粉紅色
有冇login/認證先加入購物車?
非smt客好似無嘢送
有啲就係咁
好似s21fe咁 128gb得灰黑色
其他顏色焗你買256gb
實物灰黑色最霉
有, 今朝上網check價拎特選客戶價, 要入電話收sms先睇到平價

不過我最後係去門市買,都要做客戶認證先平價
唔明你問乜,佢部機收乜你部機咪用咩俾錢。

唔通佢用部八仔收錢會碌左你張信用卡?
我覺得黑/白色先 ok
其他色好膠
試下今晚將隻錶戴高一吋瞓
睇下有冇唔同
咁就唔知了
我老竇反而好鐘意隻綠, 指明一定要買
個陣原來全世界一齊減

說的是 csl. Club Like 網店,將三星 Galaxy Note10+ 256GB 以及 512GB 減價,前者 csl. 網店價為 $5898,比數碼通之前的賣價再平多 $100,而後者的網店價則為 $6398,比起數碼通之前的賣價平多 $400,變相是原價直劈 $2600!如果上星期錯過咗數碼通的機會,今次 csl. Club Like 網店優惠,就千祈唔可以錯過喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞