Samsung Galaxy 討論區 (194) 年度孝子機之選 S21 FE

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
早買早享受
燒肺券第一日已入手送晒
打唔到
有無巴打去過Samsung換fold3既內螢幕保護貼?
個 ITFIT 耳機狗也不屌
淨係有低音個聲又朦
淨係當back up
大部份都幫手搵下計點延長SoT,到佢就變咗屌9
淨係識打稻草人
明明呢到嘅人已經幾helpful
打唔到,垃圾黎。建議你用s8u 5g版玩GeForce now /用moonlight連翻屋企pc玩好過
多年onedrive 免費用家表示好廢 買gdrive好過
你睇下幾多人勸退

galaxy book定位係靚仔輕薄文書機
唔好預打機

打機搵番啲gaming厚身柒款
頭先試過One Drive同Google One
放同一張相,喺一張動態相片
One Drive好似要DL落嚟先有反應
Google One喺網上好似已經可以pre-load
但起初我揾嚟揾去都揾唔到張相放係邊
原來佢用左我本身相機相簿
個分別只係係個角落有舊雲,同無舊雲嘅分別
用咗memory guardian switch mode後手勢去homescreen好似順暢咗
正正經經買部rog laptop
其實都係雜牌嘢, 無咩值得高興
我主要都係睇機價平先買嚟做孝子機
一隻mon 住健康既錶,有時做下運動咁
智唔智能無咩所謂,唔係重度電話使用者想要 Garmin 純粹為電量
就係為電量同為睇健康數據
a52 同a53 分別大唔大?
有YouTube premium 但用YouTube music播歌 熄左mon大概20秒就會cut聲 有冇巴打知咩事
請問官方隻s22u mon 貼係咪未有貨
呢幾代三星tabs6/s7/s8都好似係用緊強國華星光電定京東方
Mini 6、an tab絕大部份非oled mon都係京東方/or 天馬之類大陸野

大陸oled良率上咗去一樣大把廠會用,都無得避

Air 5等陣查下先

係咪較咗呢個?
想出部A系列做士啤機

想問下以家係咪誠哥買最好?
三叔收左自己lcd產線皮,同時大量入股華星(TCL),tab s7 & s8嘅lcd都係搵佢買,而galaxybook系列嘅lcd就係boe

呢個function 有時候有bug
明明rd哂所有message同call都會震
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞