Samsung Galaxy 討論區 (194) 年度孝子機之選 S21 FE

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
https://youtu.be/07whLF7iGD8

自己睇,不支援P3廣色域又色爛

妖米5同tab s7係同一塊ips,明顯好幾班

既定印象真係造神做到水果出乜都覺得好
想問吓大家有冇遇過以下情況?

換咗22+之後用ig story影一段全景幅影片,post出嚟段片會係好震同少少窒,就好似個鏡頭跳下跳下咁。

但我用返舊機S10影又冇咁嘅問題…究竟係咩原因呢
S7幾錢?

仲有apple廢唔代表s8 五千蚊TFT mon唔核突
你自己話iPad9好啲

邊忽好啲?9up完又轉移去講價錢?我有話s7 s8 mon靚?
5000幾蚊賣個TFT mon畀人呢個動作核突呀
你講緊全結線iPad pro 11吋、iPad air、iPad mini、iPad?
喂,屌你唔好鬧交住啦,二千幾係咪真係買返ipad2021好啲
我覺得係
因為$2000幾an tab真係冇咩好買
一係小米

ipad買完唔鍾意想賣都保值過an tab好多
2000幾去收部2手tab s7 + or s7 se
s7+二手有咁平咩

s7fe都可以
但係iPad 搞啲pdf word 檔或者send 俾人都好𨶙柒煩啊,做功課搞唔𨶙惦
一定要用an就冇辦法了
你一係買小米
一係加多少少買s7fe (仲大mon啲
乜果啲TFT黎
各位s22用緊邊隻case? 淘左一隻但太包邊 痴唔到mon貼
打錯
2手tab s7 或 s7 se
2手tab s7+應該要3xxx
總之二千幾買完ipad你會冇野投訴,仲會覺得好抵

而五千幾買部s8就應該覺得自己好笨柒,不過可以拎啲testing report黎打飛機
google photo應該up到
https://money.udn.com/money/story/5599/5501270
目前除了最新的12.9吋iPad Pro,所有iPad系列均採用TFT LCD面板。
長用要行一定係iPad
唔介意強國jd就去睇下小新pad pro11.5用870+2.5k oled既
行既an tab都唔抵屌
邊收到呀
你唔識用吓
個問題係本身有部iPad pro ,再買多部iPad 9 又好似好𨶙笨柒咁,一係就9買一部俾個仔睇YouTube 算
求教學
套買spigen實冇死
你真係蠢唔係扮 IPS TN VA都係TFT嚟㗎啦
Tab S7塊LCD放大嚟睇啲pixel arrangement就知係IPS類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞