Samsung Galaxy 討論區 (194) 年度孝子機之選 S21 FE

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
點差好遠?
水貨錶都用唔到samsung pay?
不過本身隻錶都用唔到smart octopus
實體圈操作感順暢好多,但留意錶大隻好多同埋其實用落發現錶圈又唔係成日會用嚟轉
買唔過,oled亮度係會衰退 同埋你會唔會睇disney+?會嘅話唔洗考慮android

5k呢個筆直你可以上到ipad pro教育價/翻新
我用慣有圈, 可能無圈用唔慣而且成日high 到入面畫面
screen size一樣, 外邊多左個physical 圈一定大左
我自己就反而成日用個圈, 唔使成日禁制同touch
特別係好多時做野戴住手套, 郁一郁個圈就ok
我唔知用唔用到呢
如果你普通收訊息check心跳都無所謂
但唔考慮等watch 5?
呢樣真,個圈我都覺得唔喺成日轉
watch 4 44mm 受害者強烈建議等watch 5 續航真係未如理想
唔係得ipad pro 12吋miniled嗰部先有Disney plus hdr?
可惜貴同重
明白
唯有遲下換番官貼
11吋無咩 有無compatible device list望下
之前極客灣條大陸佬用KonaBess大超855嘅GPU,又開Performance CPU governor,性能贏到888之餘功耗仲冇咁高

我諗住遲啲加個電莖手機嗰啲濕鳩背夾落部S10,睇下超完有冇865/870水準
去衛訊拎過s21fe同s22+上手,都係s22+手感正d
老實講平版買ipad最好
一部有排用
ipad睇片 有3/1畫面睇黑邊
一粒8gen1賣比廠商都2k一粒
D成本緊係越黎越貴
如果係裸機就係囉,始終玻璃同膠個手感點都有分別
不過上咗背殼嘅話其實冇分別
S21FE 而家比 S22+ 窄少少,所以會好揸啲
one ui 4.1係咪用唔到split views
應該無公佈過,亦搵唔到人拍片試
我反而經常轉
較咗佢touch個mon唔會喚醒
通常都係用嚟睇通知
一嘢就轉去左邊 勁方便

同埋行路嗰時睇
轉圈冇撳個細mon噤紊盡
i mean如果default google pay 唔洗開app佢會用default信用卡比錢?
yes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞