Samsung Galaxy 討論區 (194) 年度孝子機之選 S21 FE

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
三叔五千幾蚊個TFT mon核突啲呀嘛
iPad色準嘅 不過就air gap mon問題
有無bra都係裝唔到good guardians入面嘅Apps?
用緊S22u
你要再另外down apk, 就咁在good guardians 係裝唔到,下面那個係app booster,你試下

https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/app-booster/app-booster-3-0-14-release/
得咗
Thanks bra
巴打想問下呢隻咩字體嚟
請問有無人知 3X 人像模式 等於 真係相機鏡頭既幾多mm ?
thx
三星最新旗艦手機S22慘遭南韓消費者狂刷負評,上市6周內狂銷百萬支開紅盤瞬間變調!原本被國內電信商預期會是「iPhone對手」,卻在南韓價格大跳水,2月底才上市,電信商已加倍補貼最低只要54.9萬韓元(約1.41萬台幣),低於上市時的99.9萬韓元(約2.57萬台幣),反觀去年10月開賣的iPhone 13售價依舊堅挺,至少109萬韓元(約2.81萬台幣)起。

垃圾機
yes
啲字齊唔齊?

多唔多缺字?
78mm 左右
sosad
諗住今日買的說
雖然唔係啲咩特别嘢
又唔係貴
但都有啲失落
smt?
s22系列都係倒水
建議大家真係想買既上carousell執部二手啦
宜家最早買果部都係最多用左一個月到
平一兩千又環保
唔好益shamesung
佢係直頭換過部俾你
執你部二手
有心 我放左喇
s22u 用緊uv貼 其實都ok
不過黐好考技巧
有時手指乾係難啲detect到
用耐咗會越嚟越靈敏

之前試過啲舊機裸跑幾日
都係有少少花咗
唔知係咪陣coating
都係唔敢再裸跑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞