Samsung Galaxy 討論區 (194) 年度孝子機之選 S21 FE

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
原來係咁
其實而家有咩android tab 好用?本身有部iPad pro想買部$2000 左右嘅android tab 上堂用
$2000
多過$2000 我買多部iPad 啦android 係值咁上下價
然後好快就會出po話antab好撚廢
人哋睇唔起android啊
唔係睇唔起,係iPad 用料同同級嘅android 平,用粒750G賣到成三千幾,a13 都係2600
不過$2000 an tab啲spec多數都好嚇人
但$2000 an phone啲spec又唔太差
單邊喇叭,史詩級廢mon,你覺得水果會有平野益你?我幫人買開2部全部mon底入塵
打埋水果全家
單邊喇叭?唔𨶙係掛
佢講緊打橫用單邊
打直用一樣淨係底出聲,都係單邊

不過同價an tab無乜邊部用得過,夾硬講得妖米5但我都唔太建議。 tab s7都要3至4千
買咗s22, 唔打機嘅其實冇想像中咁垃圾,電係廢,用落同我部用咗年半嘅s20差唔多,但其實當初one ui 2.5嘅s20咪都係噴電
講真見到啲咩天機s4s6 真係唔開胃,仲要開呢啲價,如果唔係閪cook搞到過嘢處理文書咁9煩我都想買返ipad
連燈吹奏勿認真是常識

兩邊睇住對方嚟打同定價,係呢度講到一面倒咁
之前有部lenovo tab 11 pro 行870 劈過價黎, 加陣唔知仲有冇貨, 嗰部機個Mon 係oled 加埋喇叭正, 睇片一流
之前見又話着mon得3個鐘,又話日常用都超易發熱,熱到辣手又剩。電差同易暖係真,但冇啲人講到咁差
又唔好諗到部機咁脆弱
btw 貼mon要幾錢?
使用習慣唔同啫
正如我部S22U綜合時間有16-18個鐘
但人哋嘅可能得10-11個鐘
又屈
1. 你的確係肥旭,你自己承認過
2. 我已經冇話你水貨狗,而你喺舊登推人買水貨LG係事實
3. 你喺罪大台引戰係事實,因為你話唔gur Sony撚你專登搞串個場,你有承認過

請問邊句嘢係屈你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞